TRUCE:
TRUCE: hehe, no myslim, ze budem nejaky cas asi docela v nalade ;]
NESERMI: zajimave, podivam se. jsem bohuzel ted na takovem webu, ze kdyz ted v noci uploaduju Truce kusy sveho denniku, kde rozebiram nejaka temata, ktera probehla pres den, tak 1,2mb trva uz 38 minut. jedina cesta jak to k ni dostat bylo poslat to klasickym emailem, pac na web jsem ty 750kb obrazky nedokazal nacpat. takze zas jednou nevidim videa, obrazky atd. Ale ano Brazilie je bohata a krasna zeme, plna chudych a krasnych lidi.
V Sao paulu je dobry novy zvyk, dostanes na krizovatce na kery jsi zastavil bouchacku k hlave a valis prachy nebo auto, jinak chytis. Frci tu freebase koky s neztencenou intenzitou. takze on ten medialni obraz, no.
Kazdopadne opisovani znalosti proste muze dopadnout hloupe.
Kdysi jsem psal clanek na tema, co by se stalo pokud zapomenem ASCII kodovani. Kolik informaci by razem zaniklo. Asi jako kdyz se zapominaji hystoricky jazyky. Treba latina. Samozrejme neni nijak tezke se k vedomostem tohohle druhu vratit, pokud nebude preziti na prvnim miste.
Myslim, ze v pripade magie se proste veda na cas dostala do popredi, protoze jeji vysledky jsou zasadne zajimavejsi. Jak se ukazalao a stale ukazuje, clovek potrebuje duchovni rozmer a tajemstvi. At uz tradicne [sic!] nebo osobne. A proto posledni dobou vznikaji znovu magicke a rytualni skupiny stale vic a vic.
Je to na hrozne dlouho a popravde mam zamer se tomu spolu s Truce nejak hloubej venovat v nejakych obsahlejsich textech podleozenych i nejaky m predchozim teoretickym studiem knih, co napsal nekdo pred nama, at nevymyslim zas jednou vymyslene.
Systemy bez bohu a bohyn nefungunuji zda se stejne jako nefunguji systemy zalozene pouze na nich. Rovnovaha je vsak zda se neco, k cemu lidstvo ani v nejmensim neinklinuje.
Zlaty animismus ;] mam ja to stesti, ze zrovna ten me bavi nejvic ;]