OVERDRIVE: joooo, toto je hodne presne:
Pokud vim, nemam primarne treba sadu strachu, ne nejakych socialnich nebo tak. K tomu jsem se v predeslem textu vlastne zapomel vratit.
Musim rict, ze jak se stavam zpovednikem pratel A PREDEVSIM pritelkyn, tak krome HATE ve me roste take RAGE. Mam dojem, ze je proste standardem potlacovat.
Cim stastnejsi, cim uvedomelejsi, tim vic podtrhni nohy. V mnoha zenach tohle pestuji uz jejich otcove, pak jejich muzi, a pak rodi vlastni deti ktere v sobe nesou strachy a neurozy. Videl jsem to uz tisickrat.
noa ted jsi predstav ze jsi vyrostl v tomto, postupne si uvidel, ze patriarchalni struktury ktere te zotrocuji ale nejsou nekde venku, lec davno je mas internalizovane a NEMUZES PROTI TOMU NIC. jako kretenka se stale trapis, tak jak te to naucili.
To je Mein Kampf. Tohle znicit, ne osvitit. Jak pises, tohle by me sameho sralo, ale aspon posvitit do oka baterkou.
cili celej zivot koumas jak sam nad sebou agresivne zvitezit, jak to znicit, jenze tim se cimdalvic stavas tu 'maskulinni'(dejme tomu) strukturou, takze ji vlastne posilujes !!!!
MDMA a tak to na chvili dat pryc, litas si svobodne, jenze to neni trvale reseni...
toz se mi nediv jak jsem proste strasne vyndana z toho, co dela ta meditace
Tohle znicit, ne osvitit.
Podle mych dosavadnich vyzkumu to totiz nijak znicit nelze. Lze na to jen svitit a pripadne se tomu vysmat do tvare: You don't exist go away. Obsahy mysli jsou PRAZDNY, ale stejne zprostredkovavaji funkci. Je to zahada. Nevim co svym pritelkynim v pekle rikas, jestli "si blba" nebo "proste uz ty jeho hry nehraj" lec vetsinou clovek proste neni tak silny, resp. to proste zavisi na tom software v hlave. Ja jsem se mysli z toho nikdy nedokazala vyhrabat. Az teprve kdyz jsem zacala videt povahu toho vseho. Nestaci si to precist v knize, je to potreba zacit fakt videt... jak ten sen.
ad vetrne mlyny - aby lidi nemeli strach. Jo jo a to je ten odstavec K CEMU TU JSME ;)
v budhismu je info, ze cim jsi probuzenejsi, osvobozenejsi tim vic ti automaticky nastupuje jakysi energeticky drajv zprostredkovat to dalsim lidem. Ta slavna tak casto blbe chapana compassion. Zrejme je to hardwired neco... vidis potencial tech lidi a cuka s tebou kdyz rozumis tomu jak si zbytecne ublizuji a nemaji volbu si vybrat zda to chteji delat pro umeleckou inspiraci ;) ale proste jejich zkurvene windows jim jeste vykladaji ze je to pro ne dobra vec... jsou na tripu a rezou se ziletkou do voka.
pravdepodobne je to skutecne marny boj. no a co. vsak mame casu dost nez tento vesmir zkolabuje