YMLADRIS: souhlasim se soudcem v plnem rozsahu obzaloby, ac na svou obhajobu jsem nucen podotknout, ze vas nenavidim vsechny stejne, at uz jste koleckovi bruslari a manazeri, nebo jen itrospektivni zenovi budhisti.
nedokazu k tomu vic rict, mozna by me doladil pan Sartre a jeho Zed nebo Hnus. Mozna pan Kavka a jeho Popis jednoho zapasu. Mozna Egon Hostovsky.
Zase. Ja se nelakuju sebou samim. Proste jsem a treba nekonecne nenavidim sam sebe, kdyz mi zastupuje cestu ma banalita, kdyz ji vsak nemam, zjistuji, ze ma sensualita a schopnost uchopovani je tak vyrazna, ze musim pryc, jinak bych shorel sam ve sve hlave. Naucil jsem se vnimat se v cyklech a krivkach, ktere, mozna prilis drogove, muzu oznacit za hyperbolicke, parabolicke a v dlouhe perspektive fraktalne sebepodobne. Nekdy neco hledam, jindy ne. Nekdy mam dojem, ze veci chapu, jsem uprimny a stastny, jindy sam se sebou bojuju valky o nejmensi kousky lidskosti.
Pokud vim, nemam primarne treba sadu strachu, ne nejakych socialnich nebo tak. K tomu jsem se v predeslem textu vlastne zapomel vratit.
Musim rict, ze jak se stavam zpovednikem pratel A PREDEVSIM pritelkyn, tak krome HATE ve me roste take RAGE. Mam dojem, ze je proste standardem potlacovat.
Cim stastnejsi, cim uvedomelejsi, tim vic podtrhni nohy. V mnoha zenach tohle pestuji uz jejich otcove, pak jejich muzi, a pak rodi vlastni deti ktere v sobe nesou strachy a neurozy. Videl jsem to uz tisickrat.
To je Mein Kampf. Tohle znicit, ne osvitit. Jak pises, tohle by me sameho sralo, ale aspon posvitit do oka baterkou.
Tady citim svou nedostatecnost a malost. Vetrne mlyny. Vlastne bych chtel, aby lidi nemely strachy.
Vlastne proto jsem pouzil koleckove bruslare. Oni ziji jinak, nez ja kdy dokazu, ac jsem to zkousel. Tak proste nemuzu. Nemuzu treba cilevedome za karierou, kdyz me to nezajima, nebo bych musel poslapat jine. Ale zas po sobe nenecham slapat. A to oni si vyrabi vlastni bolesti. nechapou ze firmy nemusi rust, kdyz uz funguji. jsou to vsechno sportovci, pro ktere mene jak prvni misto znamena prohru. tim ja opovrhuji, je to tak cerne nebo bile. dobehnul jsem prvni, jsem nejlepsi. to ze jsem po ceste odflaknul zenu, dite, lidskost, umeni, moudrost, vzdelani. kurva nevadi. jsem prvni. mam nejvic penez, nejheci devku a drahej chlas a karu. a v techhle autech jezdej bezdomovci.
tohle je ne HATE ale RAGE. a existuji techniky, od meditace [kterou sam provozuju a to nejednim zpusobem] az po drogy a tvorivou cinost, ktere me uvolnuji. nejsou to techniky cile ani zameru. proste to funguje.
ale jak rikam, souhlasim defacto s obzalobou v celem jejim rozsahu.
jsem slameny vdovec, jdu onanovat.