• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORSolarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars,
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    REDGUY: máme svobodu projevu, kritizovat můžeš dle libosti cokoli vcetne oblasti, ve kterych jsi niceho nedosahnul.

    po technicke strance mas dokonce v leccems pravdu. bohuzel mas obsedantni potrebu sve skvele rady sdelovat xchaosovi, kterej na ne evidentne kasle a jede si to po svem. a i kdyby udelal tisic konstrukcnich chyb, tak uz jen to odhodlani jet sam stovky kilometru pod prazicim sluncem nebo v desti, to si urcite uznani zaslouzi. tvoje postekavani pak pusobi trochu trapne. jako takovy ten mopslik, co nafa za dverma, protoze na nej zapomneli.

    tak si to tak neber. panicek se vrati a svoji trolli smecku zase nakrmi ;)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Aha, zanet ucha, to asi boli a mozna mas i horecku, co? No tak to chapu proc jsi tak nervni. Preju brzke uzdraveni a az ti bude lip, posli link na to zlociny kolo s mrnavym panelem. Pak to vyresime 8)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Jenomze to nic nemeni na tom, ze "nevyslapatelnej kopec" nebo "kopec, kterej te pri vyslapani naprosto vystavi" je proste na cely ty dlouhy trase vyjimecnej. Takze i jestli nahodou existuje, tak proste je pitomost snazit pomoc vyjimecne situace snazit vyvratit moje obecne tvrzeni o tom, ze je lepsi jet celej den nez par hodin nabijet a par hodin jet.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: a co krome recicek si udelal ty? pro tvoji informaci, mam zanet v uchu a lezim v posteli. opravdu kvuli tobe nepujdu k pocitaci abych ti nasel konkretni fotku, kdyz to muzes udelat sam. jestli si tak linej a odskrolovat, tak o diskuzi s tebou nestojim
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Aha. Takze nic. Spousta recicek o mrnavejch panelech, ale kdyz prijde rec na nejaky konkretni fakta, tak ticho, "najdi si to sam".

    Klasika. Neni divu, ze tihnes k XChaosovi, mate hodne spolecnyho 8)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: sem na mobilu, ale jiste si muzes vyskrolovat dolu, kde je fotka vsech a neco objevis
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: ja sem koukal co ceka xchaose pri prejezdu cinskej hranic, neni jak to tam naplanovat bez kopcu a to ze si dal test v alpach sme tu uz resili.
    proc kdyz si tak na vysi nesmontujes solarni kolo a neukazes nam to jak by si ty tu trasu nezajel lepe. ja bych jednou rad od tebe videl cinny misto kecu. ale to se asi nedickam
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Miniaturnim panelu, ktere PROSEL PREJIMACI KONTROLOU. Btw, ktery konkretne kolo myslis? At vime, o cem se bavime. Prosim, ukaz mi to kolo, ktere ma podle tebe panel sotva stacici na dobiti mobilu...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: a co kdyz ten kopec nejde vyslapat takovym tempem aby ses neznicil - takovej kopcu, kterej se nejde vyhnout rozumnym planovanim, na trase moc nebude. Takze obecne fakt nevidim problem.

    ja to zazil xkrat, nakonec sem musel tlacit. - no ale sam jsi rikal, ze jako cyklista na tom nejsi uplne nejlip. Takze jsme zase u toho, jestli neni lepsi trenovat nez cekat 8))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: ja se m psal o miniaturnim panelu, kterej na solarni pohon kola nestaci. odpovidas tedy na neco zcela jineho. jestli tohle je tvoje metoda komunikace, muzu to taky zkusit, uvidime jak to dopadne.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Takze kdyz s tebou nesouhlasim v tvoji predstave, ze na zavode solarnich kol se nema moc slapat, prestoze v pravidlech o tom nic neni a prestoze minulej rocnik vypadal uplne stejne a nic s tim neudelali, tak jsem najednou jako Zeman?

    tak by si se mel nad sebou zamyslet - hele, mozna by ses spis ty mel zamyslet, jestli nejsi krapet rozrusenej a jestli te snaha mi za kazdou cenu odporovat trochu nezatemnuje mozek. Jen takova drobna rada 8) (Jestli je tohle tvoje bezna uroven logiky a nemuze za to rozruseni, tak se omlouvam 8)) )
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: a co kdyz ten kopec nejde vyslapat takovym tempem aby ses neznicil? ja to zazil xkrat, nakonec sem musel tlacit.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: nejdriv pises jak ma vyslapat kazdej kopec a vzapeti si protirecis, ze si to ma rozvrhnout - a co treba "vyslapat ho takovym tempem, aby se uplne nevystavil"? O spravnem rozvhnuti sil jsem uz samozrejme psal, ale ANDY_WARHOL uz tradicne bud necte co pisu, nebo to nechape, nebo to proste schvalne ignoruje, protoze je nasranej. Ok, chapu 8)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: tvoje argumentace se podoba argumentace zemanana. ten tak neuznava ducha ustavy a kam nas to dostalo? ty uplne stejne nechapes, ze neco ma napsana pravidla a neco co zapsat nejde nebo to vyplyne az z praxe. nakonec to bude tak, ze postupne se ta pravidla dopisou aby se tam vic dal duraz na to solarni, jinak to muzou prejmenovat na tour de china. kazdej kdo si o tom zavodu neco precte velmi rychle pochopi o co v tom de, a ne neni to zavod o nejlepsiho cyklistu. jestli ti to nedochazi, tak by si se mel nad sebou zamyslet
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: ses. nejdriv pises jak ma vyslapat kazdej kopec a vzapeti si protirecis, ze si to ma rozvrhnout. takze kdyz si to rozvrhne a neznici se na kopci, je to spatne, kdyz se znici na kopci mel vic trenovat. lol
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: No a? Splnilo to technicky pozadavky zavodu a proslo prejimaci prohlidkou? Splnilo, proslo. Ale protoze ANDY_WARHOLovi se to nelibi, tak to nejak neplati a ja jsem demagog? Ok 8))) Mozna bys organizatorum mel napsat, jak blbe to delaji. Kdyz uz je rec o tom delani ze sebe saska 8)))
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: No urcite. Protoze kdyz clovek jede celej den a slape, tak to naprosto nutne vede k tomu, ze vyplaca vsechny svoje sily. Protoze neni mozne si to spravne rozvrhnout, neni mozne si v treninku zjistit, co dam a co ne, neni mozne mit treba powermeter, kterej mi exaktne rekne, kolik energie uz jsem vydal... proste, nic z toho nejde a looool, redguy je smesnej 8))))

    Hele, vis co? Uvidime za par dni, az se XChaos dostane do stejnyho terenu, jakou jsou ostatni. Jestli je zacne dohanet a predhanet, tak jsem smesnej. Jestli ne, tak... hmmm, to asi bude smesnej nekdo jinej, ze jo 8))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: nektery borci tam maj minipanylek, kterym dobijou tak max mobil, takze se to za solarni kolo da povazovat stezi, snad si videl fotky. ale muzes stale pokracovat v demagiich a delat ze sebe saska. ja ti to priste tedy budu vysvetlovat jak malymu diteti abych ti tedy nedaval prostor.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: jeste zapominas na dalsi promenou, delka cele trasy. vyplacat vsechny sily na zacatku a pak mit nucenou prestavku asi neni moc rozumne. i kdyz kopec vyjedes, jak to pak budes zvladat dal ? zacnes trenovat uprostred zavodu abys mel lepsi kondicku ? lol. ty si fakt smesnej
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANDY_WARHOL: no, tímhle tempem dál nebudu :-( ale chtělo by to...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam