• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORSolarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars,
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    ok, tak beru zpátky, svaly jsou lepší :D
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    JIMIQ: prave pouze svalama minimalne suntrip 2015 by dal dobrej vytrvalec s nekolikatisicikm naskokem

    napriklad 4800km dal typek na kole za 7dni15h... tzn denne ujel vic jak 2x delsi vzdalenost, nez vitez suntripu se svejma prumernejma 280km za den

    dokazu si predstavit, ze by tech 7500km dal za rekneme 14 dni, kdyz vitez potreboval dni 26
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    JIMIQ: znamej co dela triatlony na to ma jiny nazor:).
    CUKI
    CUKI --- ---
    JIMIQ: Tak to se bojím, že není až tak pravda. Zkušenej dálkáč je musí předhonit všechny jen svalama.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    JAZZZ: Hele, vsiml sis, ze jsem zcela jasne napsal, ze XChaosuv vykon v SunTripu 2015 byl ze sportovniho hlediska obdivuhodnej? Do image "stekajiciho mopslika" to moc nezapada, tak jsi to asi "prehledl", ze jo? Spolehni se, ze pokud poda podobnej vykon letos, ocenim to taky. Ale ignorovat kvuli tomu jeho ostatni faily? Navic takovy, ktery mu situaci vyrazne komplikujou? A basnit o jeho odhodlani potom, co urazil jen par set kilometru? Nope. Radsi vzteklej mopslik nez rektalni alpinista 8)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    REDGUY: máme svobodu projevu, kritizovat můžeš dle libosti cokoli vcetne oblasti, ve kterych jsi niceho nedosahnul.

    po technicke strance mas dokonce v leccems pravdu. bohuzel mas obsedantni potrebu sve skvele rady sdelovat xchaosovi, kterej na ne evidentne kasle a jede si to po svem. a i kdyby udelal tisic konstrukcnich chyb, tak uz jen to odhodlani jet sam stovky kilometru pod prazicim sluncem nebo v desti, to si urcite uznani zaslouzi. tvoje postekavani pak pusobi trochu trapne. jako takovy ten mopslik, co nafa za dverma, protoze na nej zapomneli.

    tak si to tak neber. panicek se vrati a svoji trolli smecku zase nakrmi ;)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Aha, zanet ucha, to asi boli a mozna mas i horecku, co? No tak to chapu proc jsi tak nervni. Preju brzke uzdraveni a az ti bude lip, posli link na to zlociny kolo s mrnavym panelem. Pak to vyresime 8)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Jenomze to nic nemeni na tom, ze "nevyslapatelnej kopec" nebo "kopec, kterej te pri vyslapani naprosto vystavi" je proste na cely ty dlouhy trase vyjimecnej. Takze i jestli nahodou existuje, tak proste je pitomost snazit pomoc vyjimecne situace snazit vyvratit moje obecne tvrzeni o tom, ze je lepsi jet celej den nez par hodin nabijet a par hodin jet.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: a co krome recicek si udelal ty? pro tvoji informaci, mam zanet v uchu a lezim v posteli. opravdu kvuli tobe nepujdu k pocitaci abych ti nasel konkretni fotku, kdyz to muzes udelat sam. jestli si tak linej a odskrolovat, tak o diskuzi s tebou nestojim
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Aha. Takze nic. Spousta recicek o mrnavejch panelech, ale kdyz prijde rec na nejaky konkretni fakta, tak ticho, "najdi si to sam".

    Klasika. Neni divu, ze tihnes k XChaosovi, mate hodne spolecnyho 8)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: sem na mobilu, ale jiste si muzes vyskrolovat dolu, kde je fotka vsech a neco objevis
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: ja sem koukal co ceka xchaose pri prejezdu cinskej hranic, neni jak to tam naplanovat bez kopcu a to ze si dal test v alpach sme tu uz resili.
    proc kdyz si tak na vysi nesmontujes solarni kolo a neukazes nam to jak by si ty tu trasu nezajel lepe. ja bych jednou rad od tebe videl cinny misto kecu. ale to se asi nedickam
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Miniaturnim panelu, ktere PROSEL PREJIMACI KONTROLOU. Btw, ktery konkretne kolo myslis? At vime, o cem se bavime. Prosim, ukaz mi to kolo, ktere ma podle tebe panel sotva stacici na dobiti mobilu...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: a co kdyz ten kopec nejde vyslapat takovym tempem aby ses neznicil - takovej kopcu, kterej se nejde vyhnout rozumnym planovanim, na trase moc nebude. Takze obecne fakt nevidim problem.

    ja to zazil xkrat, nakonec sem musel tlacit. - no ale sam jsi rikal, ze jako cyklista na tom nejsi uplne nejlip. Takze jsme zase u toho, jestli neni lepsi trenovat nez cekat 8))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: ja se m psal o miniaturnim panelu, kterej na solarni pohon kola nestaci. odpovidas tedy na neco zcela jineho. jestli tohle je tvoje metoda komunikace, muzu to taky zkusit, uvidime jak to dopadne.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Takze kdyz s tebou nesouhlasim v tvoji predstave, ze na zavode solarnich kol se nema moc slapat, prestoze v pravidlech o tom nic neni a prestoze minulej rocnik vypadal uplne stejne a nic s tim neudelali, tak jsem najednou jako Zeman?

    tak by si se mel nad sebou zamyslet - hele, mozna by ses spis ty mel zamyslet, jestli nejsi krapet rozrusenej a jestli te snaha mi za kazdou cenu odporovat trochu nezatemnuje mozek. Jen takova drobna rada 8) (Jestli je tohle tvoje bezna uroven logiky a nemuze za to rozruseni, tak se omlouvam 8)) )
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: a co kdyz ten kopec nejde vyslapat takovym tempem aby ses neznicil? ja to zazil xkrat, nakonec sem musel tlacit.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: nejdriv pises jak ma vyslapat kazdej kopec a vzapeti si protirecis, ze si to ma rozvrhnout - a co treba "vyslapat ho takovym tempem, aby se uplne nevystavil"? O spravnem rozvhnuti sil jsem uz samozrejme psal, ale ANDY_WARHOL uz tradicne bud necte co pisu, nebo to nechape, nebo to proste schvalne ignoruje, protoze je nasranej. Ok, chapu 8)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: tvoje argumentace se podoba argumentace zemanana. ten tak neuznava ducha ustavy a kam nas to dostalo? ty uplne stejne nechapes, ze neco ma napsana pravidla a neco co zapsat nejde nebo to vyplyne az z praxe. nakonec to bude tak, ze postupne se ta pravidla dopisou aby se tam vic dal duraz na to solarni, jinak to muzou prejmenovat na tour de china. kazdej kdo si o tom zavodu neco precte velmi rychle pochopi o co v tom de, a ne neni to zavod o nejlepsiho cyklistu. jestli ti to nedochazi, tak by si se mel nad sebou zamyslet
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: ses. nejdriv pises jak ma vyslapat kazdej kopec a vzapeti si protirecis, ze si to ma rozvrhnout. takze kdyz si to rozvrhne a neznici se na kopci, je to spatne, kdyz se znici na kopci mel vic trenovat. lol
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam