• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORSolarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars,
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CYBERHIPPY: nj, GaAs je toxický svinstvo...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CYBERHIPPY: já zatím jedu na gumách, co mají za sebou Sun Trip 2015 :)

    V zadním kole jsem na začátku cesty měnil 3 dráty, tak jsem trochu překládal zavazadla
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CYBERHIPPY: hele problém je jen střecha :) ale BTW tady ve stepi stín fakt chceš..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CYBERHIPPY: tak sem teda spis cekal arachne labs, ale kazdy visionar typu elon musk musi mit v holdingu haldu firem. ja kdyz sem byl dite, tak sem si taky vymejslel fiktivni nazvy firem...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CYBERHIPPY: to arachne aerospace je olol nebo fakt?
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: já opravdu nevím, jakou formu žádosti bys považoval za slušnou. - to je tvuj problem, ne muj 8))

    Ale jestli ti ze statistik vypadl den, kdy jsem ujel 219 km me se libi, jak hrozne touzis mit zaznam dne, kde jsi ujel o dvacet kilometru min, nez co jsi puvodne planoval jako _prumernou_ denni vzdalenost 8))
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: kde se to řadě účastníků těžce rozpadlo - jo, ja vim, stejne jako jsi byl "jeden z mala" co kazdej den neco ujel 8))

    Raf je holt polobůh - akorat ze nejsi druhej za Rafem, ale kolik, dvacatej? A kolik z tech pred tebou jede na kolech, ktery jsou v podstate mirne modifikovany komercni produkty? A presto to nadnavaji tobe, na tvym custom-build specialu?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: já opravdu nevím, jakou formu žádosti bys považoval za slušnou. Zrovna ty. Ale jestli ti ze statistik vypadl den, kdy jsem ujel 219 km, tak k čertu s nimi, počkám si na (daleko víc vypovídající) analýzu vrácených databoxů..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: tak na závody se většinou hlásíš s tím, že se snažíš vyhrát. Mám kolo, který si při 33 km/h vezme cca 250-300W a panely, který v horkým vzduchu v srpnu dávaj 160W (2/3 nominálního výkonu). Povolený mám skoro dvojnásobek toho, co vezu. Kolo se mi nerozpadlo a ještě jsem přes step vezl 12 litrů vody (spotřeboval jsem max. polovinu a to navíc hlavně při kempování - největší vzdálenost mezi motoresty je tak 100 km, v několika málo případech)

    Tohle prostě musí jít řešit. Posunul jsem se už z 17-21 km/h na 28-33, teď je nutný tuning na 33-38...

    Minimálně jsem projel místa, kde se to řadě účastníků těžce rozpadlo. Raf je holt polobůh, ten se do problémů dostat nemůže. Ani se s nikým moc nebavil na chatu a tak... akorát ke konci sdílel zkušenosti z Číny, to jo...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Ale počkej 2020... podvozek mám super, zbývá poladit detaily solární stříșky. - /facepalm. Clovek by skoro cekal, ze se poucis. Ze ti proste dojde, ze pristup "nekolik let dopredu machruju, jak uzasne vyhraju ten pristi zavod" je idiotskej, nafoukanej a pokud nevyhrajes, nebo dokonce epicky prohrajes, i dost ponizujici. Ale ne. Nafoukanej idiot se musi zase chvastat. Takze se dejiny opakuji znovu a znovu...



    zbývá poladit detaily solární stříșky - a btw, jestli si myslis, ze duvod, proc jedes vic nez dvakrat pomalejc nez vitezove je ze nemas "poladene detaily solarni strisky", tak te v 2020 ceka fakt velky prekvapeni 8)))
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: mě tvoje data hodně zajímají (a pořadatele taky) no tak v tom pripade byste o ne mozna meli nejak slusne pozadat? Misto tanecku typu "me ty data zajimaji" a "francouzi pozaduji vysvetlivky"? Ze to nezvladas ty plne chapu, ale u orgu to trochu prekvapuje 8)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: mohl bys použít pravou Françoise, - no, mohl. Vypada skvele, usmiva se, ocividne si zavod uziva (vse v kontrastu s tebou 8) ), ale takhle mi to prijde vtipnejsi. A podle reakce soudim, ze jsem to trefil 8)

    No aby nevítězila, když jsem jí poradil řešení problému - HAHAHAHAHAHAHA. Takze to, ze te poráží, je . _tvoje_ zasluha? HAHAHAHA 8))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Video from the steppe (in Czech)
    http://www.youtube.com/watch?v=tZLE7u1L4EI
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SHINIGAMI: myslím ten GPS tracker outsourcují
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CYBERHIPPY: ano, bude to chtít garáž :) a to ještě nevíš, že plán je přidat metr vepředu a metr vzadu :)
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    XCHAOS: to jako poradatele nemaji prubezny data? To je dost na palici...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: takze je faktor 3,3?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Offroad solar bike video at water spring in steppe
    http://www.youtube.com/watch?v=FviRIt_uTV0
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: přesněj řečeno, topnej faktor klimatizací je cca 4. Převedeno na chlazení, třeba 1 kW odpadního tepla serverovny vychladíš s 300 W příkonu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: no ty se mi zase můžeš vítězoslavně vysmívat, že jsem nevyhrál. Ale počkej 2020... podvozek mám super, zbývá poladit detaily solární stříșky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam