• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORSolarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars,
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: ale houby, kromě nečekaně mrazuvzdorných komárů v 3300m, před kterýma mě naštěstí zachránil stan, je to tu nirvána solárních kol, viz dnešní posun. Stoupal jsem 2 dny, s noclehem v cca 2100m a po prvním sedle s dalším noclehem v 2800m a vůbec necítím žádné problémy (když jsem v Almaty vyběhl z asi 1500 do 3300, tak jsem tam málem omdléval... to bylo moc rychlý...).

    Nejvejš budu zejtra, v 3800m. Ale pro kolo ty mírný svážnice vůbec nejsou problém.. problém jsou jen mraky a protivítr (a obojí se mi dnes vyhlo). Mám tu daleko lepší spotřebu, než v placatý kazašský stepi (kterâ BTW není taky tak docela placatá...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: tak např. mi nezbejvá "něco pod 3000", ale spíš "něco přes" . Z Xianu je to 2000, jiná trasa nedává smysl (jestli si dáte práci něco navrhnout... zřejmě bych v pohodě dosáhl Chengdu, ale co pak?)

    Do Xiningu to snad mám pod 500, Lanzhou 700 a furt z kopce, hmm. Lanzhou-Xian je určitě přes 300. Dnů zbývá 18. Poslední etapu všichni hlásej deštivou, pod stromama, 500 Wh za den max. Moje nejlepší spotřeba na rovině je 5 Wh/km, když fakt makám....
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Ignorovani otazek, ne diskutujicich. Krapet rozdil. Porad jsi v horach? Hypoxie se zacina projevovat 8))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: vždyť ale sám píšeš, že neustálý ignorování je můj klasickej režim. To je přitakání, tomu co tvrdím i já. Ignoruju vâs dost zvysoka...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JAZZZ: přesněji, sedla byla 3650, 3700 a 3720. Snad jen do toho prvního vedlo něco připomínajícího horskou silnici se serpentinama. Do dalších se jelo v podstatě po rovině, pokud chvíli bylo stoupání 6%, tak to bylo moc. Oni tady ty silnice stavěj především pro přetížený náklaďáky...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: tebe samozřejmě dost ignoruju Hele, vis, ze kdyz do policka "Prispevky od" napises "XChaos" a do "Obsahujici text" das "Redguy", tak se jasne ukaze, jako jako obvykle docela dost kecas? Coz je extra trapas v kontextu aktualniho tematu 8))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JAZZZ: 3780. Víš jak blbě se za jízdy píše z nakřáplýho smartfounu? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: tebe samozřejmě dost ignoruju, to je fakt :)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: kdyby tu otázku položil někdo, koho neignoruju.. s kým se bavím Ja ti nevim, me neignorujes, bavis se se mnou a presto dostat ze tebe jasnou otazku na jasnou odpoved je fakt peklo. Neustaly vykrucovani, odbihani od tematu, mlzni, klickovani a samozrejme i ignorovani, to je tvuj klasickej rezim 8))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANDY_WARHOL: na Tibet je potřeba speciální povolení. Jde zïskat, ale myslím vše se vyjasnilo v moment, kdy jsem nezahnul na Golmud. Taky v horách moc nechodil net.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MINDA83: možná kdyby tu otázku položil někdo, koho neignoruju.. s kým se bavím...
    MINDA83
    MINDA83 --- ---
    Možná blbej dotaz. Ale pamatuje si někdo kdy dal Xchaos jednoznačnou odpověď na jakoukoliv otázku?
    KEJML
    KEJML --- ---
    ANDY_WARHOL: To je celkem na něm, co si vybere, jen mi není jasný, proč tady x dnů mlží, když dostal normální slušnou otázku.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: co byste si vybrali vy Cil zavodu? Ale na druhou stranu uz ho slysim jak rika "Ja jsem ten zavod nevzdal, ja se proste rozhodl udelat si dovolenou a podivat se do Lhasy" 8))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ostatne se za par km uvidi, jestli pojede smerem na tibet nebo bude pokracovat v zavode
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tak do lhasy to ma chaos o 2k km bliz nez do kantonu. to je jasna volba, podle google je to do kantonu nejbliz 3320 km do lhasy pouze 1300, co byste si vybrali vy ?
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    XCHAOS: ja vim ze je to jen preklep ale vazne to vypada jako bys uz to stratosfericke letadlo mel hotove a navic mel z toho ridkeho vzduchu halucinace :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JAZZZ: osmitisícovku ne, ale vystoupal jsem do 3650 a dnes to bude 37000 :) docela jsem cestou předjel pár náklaďáků, v tom řídkém vzduchu jim to moc netáhne. A taky panely v chladném a čistém vzduchu dávají skoro tolik, jako v červnu v Alpách...

    Fotky budou na Twitteru, akorát VPN funguje dost náhodně (ale Velkou čínskou zeď prý barbaři taky vždy obešli, protože nikdy v historii nebyla úplné souvislá v celé délce :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    hmm behem zavodu mimochodem dobyt 8mitisicovku na solarnim kole .. to je vyzva! jen by se to kolo muselo umet preskladat na solarni letadlo jana tleskace, ale s verzi 3.0 se mozna dockame i toho :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    miri tam a ma to tam bliz nez do cile, akorat bez povoleni by ho zavreli cinani a asi to bude ponekud do kopce a asi tam uz bude dost zima
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam