ANDY_WARHOL: Hele, ze by si me ANDY_WARHOL zase vyndal z ignorelistu? To bys mi mozna mohl vysvetlit, jestli napr. porad trva na tom, jak se moje kritika XChaosovy strategie "stojim a nabijim a pak jedu" slozila jako "domecek karet", s ohledem na XChaosuv vysledek 8))
A jo, svym zpusobem mas pravdu. Poslednich nekolik let jsem xchaosovi rikal celou radu veci, ktery podle me rika a dela blbe, specificky posledni rok ohlede konstrukce kola. A samozrejme me tesi, ze se ted jasne potvrdilo, ze jsem mel pravdu. Ze jeho predstavy o hmotnosti kola byly nesmyslny, ze striska s tunelovum chlazenim byla pitomost, ze jeho "vypocy" nebo "odhady" prumerne rychlosti bylky jen z prdele vytazeny blaboly, ze soustredi svoje zdroje na naprosto marginalni veci a tak dale a tak dale. Jo, mam radost, ze konecne je videt, kdo mel pravdu. Ty bys nemel?
Na druhou stranu me mrzi, ze naprosto zbytecne spalil tolik casu a prostredku. Pri vsech vyhradach, co k nemu mam, vule a vytrvalost mu zjevne nechybi. Kdyby nebyl nafoukanejch hlupak (stacila by absence nafoukanosti nebo hlupactvi, ne nutne oboje. I kdyz to by zjevne bylo lepsi 8)) ), mohl dopadnout mnohonasobne lip. A samozrejme ze tebe a dalsi chytraky o tom nepresvedcim, ale tesilo by me videt, ze nejakej krajan se v SunTripu dobre umistil a jeste vic by me tesilo se na tom uspechu treba podilet (protoze ten krajan neni nafoukanej idiot, co si mysli, ze je genialni vizionar a sezral vsechnu moudrost a dokaze ostatni poslouchat, aniz by jim automaticky nadaval do trollu). Nejsem tady totiz jenom proto, ze chci prudit do XChaose (jo, ja vim, nemusis psat ze mi to neveris), ale i proto, ze solarni dopravni prostredky mi prijdou jako zajimava hracka. A mrzi me, ze idioti jako XChaos ji delaj spatny jmeno.
A btw, i kdyby ted zaradil turbo a dojel do cile pred oficialni uzaverkou, nejaky "pekelny vytoceni" by se fakt nekonalo. Z hlediska myho sporu s XChaosem nebylo podstatny, jestli dokonci zavod nebo ne, ale jestli splni parametry, ktery sam vyhlasoval pred jeho zacatkem: hmotnost kola, prumerna rychlost a (lol) vitezstvi. A v tom vsem uz davno, davno zfailoval. Takze jestli dojede nebo nedojede, to uz je jen takova tresnicka na dortu 8)
Nicmene, jen zduraznim, specificky pro tebe a par dalsich chytraku, veskerej muj vysmech XChaosovi se tyka ciste co se jeho technickych schopnosti, nebo jeste presneji, toho, jak svoje technicke schopnosti prezentuje v kontrastu s tim, jak se nasledne projevuji. Z rekneme sportovniho hlediska je jeho ucast na SunTripu 2018 jednoznacny uspech a zaslouzi si veskerou uctu. Akorat teda skoda, ze tech poslednich par let sam sebe prezentoval jako technologickeho vizionare a ne jako dalkoveho cyklistu 8))