• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORSolarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars,
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: No uz to tady parkrat bylo, nikdy mu to nevydrzelo. Takze nejaka ta zavislost tam bude, jen otazka, na jaky strane. Nebo mozna jen chlapec chape, ze navzdory vsemu ode me prece jen dostava uzitecny rady 8)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: jestli si tě dá do double ignore, to bude teprve abstak. Po těch letech, to bude jak vysadit herak :)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: Halo pane kdy budou ty data? :-))) Zajima to vice lidi ... Dekuji ...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Zeptejte se prosim nekdo XChaose, jestli zverejni ty podrobny data z cesty. Dal si me do ignore 8( , coz je teda pozoruhodna shoda okolnosti, ze po mnoha letech vypraveni o tom, jak si me pestuje jako trolla, jak veri na svobodu slova a jak prede mnou vlastnim telem brani ostatni se rozhodl to udelat zrovna v okamziku, kdy prisel cas na hodnoceni ucasti v SunTripu 8)))
    Kazdopadne, hadam, ze ty data by zajimali nejen me, takze snad kdyz ho postouchnete nekdo jinej... 8)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Halo, XChaosi, co ty podrobnejsi data? Zverejni je SunTrip? Nebo zverejnis aspon ty ty svoje?
    MINDA83
    MINDA83 --- ---
    Před 10 lety? To jsem ještě na nyxu nebyl, ale ty tvoje nesmysly kolem solární železnice si pamatuju. A jen tak mimochodem. Jakou průměrnou vzdálenost si denně ujel na Sun Tripu? Co si tak vybavím tak jsi před závodem chtěl jet denně přes 200 Km.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: pred 10 lety mi pulka nyxu vysvetlovala, ze je to nesmysl, takze kdo by to jen cekal - jo, uplne stejne jako ti pulka nyxui vysvetlovala, ze Solar Freaking Roadways jsou pitomost. A prekvapko, potom to co toho greentardi a bohuzel i vlada nalila x penez, tak se ukazalo, ze ta stredoskolska fyzika a ekonomie doopravdy fungujou a doopravdy je to pitomost. Kdo by to jen cekal 8))) Takze si pockame par let a uvidime, co vibrace, znecisteni mala plocha, spatnej sklon a dalsi udelaji u tohohle a jestlipak se nahodou neukaze, ze misto paleni penez v solarnich prazcich by se mnohem vic nevyplatilo pokrejt solarama strechy nadrazi a dep.

    A btw, "pred 10 lety"? Lol. Je legracni, jak se tvoje "ja to rikal" posunujou cim dal tim do minulosti 8))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Já prostě nemusím nic dělat. Jen čas od času kouknu na displej regulátoru a vidím jak je baterka furt plná. Po sezoně ji akorát přestěhuju domu a to je vše. Na začátku sezóny panel akorát v čistím, jednou za sezónu to staci
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Nehledě na to, že já s ženou spíš kempujem v kempu na party, kde to bývá i horší. Tak i v normálním kempu to je v sezóně hlava na hlavě a návštěvníci se zrovna příkladně nechová. Ale to by chaos zřejmě netuší.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JAZZZ: no já sem myslel skutečně opilce obecně, na národnosti v případě, že ti někdo rozslapne solární panel moc nezáleží. Celkově sem narážel na Chabry argument chaose, že ten panel rozkládají jen tam kde kempuje a ne kde parkuji, což neindikuje, že by panel byl snad v bezpečí. Já bych něco tak krehkeho jen tak válet někde prostě nenechal. Střecha karavanu je to správne místo, kam to patri
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ANDY_WARHOL: ja teda nejsem rasista, ale :) mama pracuje v nobl hotelu a indove a izraelci maji vsude povest tech nejhorsich hostu. alespon teda ti, co jezdi do takovych hotelu jsou vetsinou arogantni zamindrakovani snobove, ale kempu se to treba netyka.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Lol mobil mi změnil opilce na Izraelce :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    XCHAOS: a kempuje se v kde? V kempech. Kde jsou co? Izraelci, děti a zvířata a to ve velkém množství. Byl si někdy v kempu?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JAZZZ: ano, pojizdne kadibudky trochu nejdou dohromady s nasi predstavou o civilizacni nadrazenosti ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANDY_WARHOL: vyndavaji panel jen tam, kde skutecne kempuji, ne tam, kde parkuji. hele, faktoru je vic. taky prujezdni profil podzemnich garazi je natesno. kabel by
    musel byt skripnuty pod zvedaci
    strechou. atd.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    XCHAOS: Solar freakin' railways! Jen doufam, ze tam nepojede vagon CD s tim pedalem na zachode, co vypousti obsah ven. Kamarad z japonska tak pri ceste ceskym vlakem malem dostal infarkt.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DZODZO: hint: v modernich vagonech uz zachod neni jen dira v podlaze. on tu diru totiz stejne nekdo pouzil ve stanici, coz neni zadouci...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JIMIQ: eh, pred 10 lety mi pulka nyxu vysvetlovala, ze je to nesmysl, takze kdo by to jen cekal ...

    hint: panely lze v tomto pripade i naklopit podle orientace trati
    CYBERHIPPY
    CYBERHIPPY --- ---
    Elektromobil Škoda v roku 1944
    http://www.youtube.com/watch?v=2CApiitc37E
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    JIMIQ: dufam ze potom niekde bude video z toho robota ako cisti tie posrane a pochcane panely na trati :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam