ABDULAH: to povedal bata? no vidis ani neviem, mne to len tak napadlo, asi som to niekde cital
ABDULAH: prepac ale toto tomu panovi nezbastim:
"Nenechte se vmanipulovat do pozice viníka klimatických změn, protože na 99,9% jste nevinní."
kazdy z nas je vinny a ked si budeme hovorit ze "vsak co ja sam zmozem, ked v cine kdesi cosi..." tak si ten hrob pod sebou vykopeme akurat rychlejsie, s pasivnym pristupom ze to nejde by sme sa nikdy nikde nedostali, keby si Musk povedal, ze pristavat rakety to predsa nejde, lebo ludia to predtym 50 rokov nedokazali, tak asi by sme dodnes vynasali naklad na orbit v drahych jednorazovych raketach
to ohananie sa striedanim teplych a studenych obdobi je oblubeny argument popieracov klimatickych zmien, ano klima sa otepluje, ale ovela rapidnejsie ako v tych predoslych cykloch, ked sa chces ohanat xchaozom a placanim kravin budiz, ale ja sa radsej budem riadit tym co skuma NASA na zaklade pozorovania planety z vesmiru, nez tym co po veceroch pise nejaky pan inzenyr Jicha, ktory tam ma grafy upravene v photoshope, aby to nevyzeralo tak hrozne :) tu sa pozri na ten narast ppm oproti predoslym cyklom:
Carbon Dioxide | Vital Signs – Climate Change: Vital Signs of the Planet
https://climate.nasa.gov/vital-signs/carbon-dioxide/