JIMIQ: presne tak je to u nas --- jeden byt vlastni pica z prahy mlada kurva ktery je to prdel - vytahne za garsonku 10 mesicne a smitec ... druhej byt vlastni duchodkyne co tam nebydli ... treti byt si tedka predelava sam majitel po rozvodu sam pro sebe ... pak tady bydlej dva duchodci kteri maji paradoxne nejvetsi byty a plati nejvice ... no a nakonec jsem tam ja jedinej kterej ej pro obnovu strechy a zatepleni ... jsou to dve mega i s tim ze zbytek bytu bude mit plastovy okna atd ... kdyz to rozpocitam kolik davam do fondu oprav a s tim ze prevazne na topeni platim za plyn 2000 mesicne ... coz je dost - pokud budu pocitat ze mi spadne topeni jen na pulku a zachovam ten fond oprav a pripadne si ho o 500Kc zvednu tak za 20 let jen ja zaplatim na plynu pri stavajici zaloze - misto 240000 - 120000 a na fondu opav misto 240000 - 360000 ... coz se vyrovna :-DDD a myslis ze na tohle ty lidi slysej???
PIIIIIIIICU :-D chlupatou :-D pokud je to sul nul tak smula ... jedina moznost je cca aby alespon 50% vydelali - usetrili ... coz nejde :-) Takze hovno ... budu dale na 40m2 platit 1000Kc mesicne za plyn pri topeni na 20 stupnu ... hihi lol
A tak to proste funguje v soukromem vlastnistvi uz jsem to probiral nekolikrat ... a vysledek stejny - hovno ...
vypicenej kapitalismus - na hovno ...