QNEDLEEQ: radsi totalitu nez tuhle pseudosvobodu co te jen nuti vetsinu vejplaty utratit za neco co ti nekdo diktuje jako zivotni styl kterej nikam nevede ...
Ja se necistim svobodne - v praci me nutej delat co nechci vyhrozujou a vykladaji mi jake to bylo za totace
V televizi mi cpou do hlavy jak za totace v cervenci nebyli pomerance - proboha k cemu ... a jine veci ktere stejne nekupuju ...
Ale nikde nereknou dam ti priklad:
Jeden clovek tady prodava desky za 50% - elektronika - ja mu verim jiste to koupil v CR - ale jakto ze ja mam tyhle desky za 105Kc z ciny? Jaka je vyrobni cena? kolik na tom ma cinan a kolik cech? Co to kurva jako je?
Jak je mozny ze kamos prodava mlikarne mliko za 9Kc a tu vodu co tomu rikaj mliko kupujes za 20? A i kdyz ma jejich mliko porad stejne tuku - tak je maslo drazsi protoze je pry mliko mene tucne a nasledne polske maslo stoji min nez stalo ceske pred sdrazenim? Jen pro porovnani ceske 54Kc a polske 31 - dnes jsem na to koukal v obchode ...
Polsky veci nekupuju radeji omezim maslo ...
Atd atd atd ...
DZODZO: nuti ... ale mas pravdu muzu jako moje babicka chodit 10km daleko pesky - budu tam za stejnou dobu jako autobusem a levneji - i kdyz nevim ty dnesni kvalitni boty kolik cest mi vydrzej - dalsi naklady ...