DZODZO:
JIMIQ: gratuluji, ale na jednoho dzodza a jimiqa ti vyjmenuji deset jiných, co mají dvě nabusene audiny, pěšky neudělají ani krok a třikrát za rok letí nějak to Tramtárie. Navrhuji jim proplatit solary a ideálně i Teslu do garáže :-)
JIMIQ: pokud jsi do te Afriky neplul lodí jako gretka do států, tak to že jsi x let nebyl u moře trošku ztrácí na lesku a dobře doufám, že těch stromů byli fakt hodně. Máš informaci kolik jich přežilo? O morálce afričanů se o něco podobného starat mám trochu pochyby.
JIMIQ: neúspěšní blbečci? Takže když chci, aby se dotace používali efektivně jsem blbeček? Ok, asi jsem stejně jako ti co ukazují na rozkrádání dotaci jsou vlastizrádci, že ano?
Jinak miluji rétoriku o neúspěšných atd. Přesně tohle pomáhá k moci Milošum a Babišum, ale klidně pokračuj.
A nemusíš na mě vůbec reagovat, protože tě stejně akorát prudim a zkouším vytočit. :-D
Osobně podezřívám shinigamiho, že to má stejně, vždycky vyhodí návnadu, čeká kdo se chytí a pak má prasečí radost z toho, jak to tady berete vážně.