WARBABY8: Tak kdyby to bylo all in one takt to přece není rozdíl. Ten hybrid musí právě umět dodávat proud i jen do jediné fáze. Samo jen do jeho výkonových limitů a asi hlavně i výkonových limitů baterie.
To že je to špatně je jiná věc. Pokud je chyba ve špatném nastavení, tak potěš koště. Protože to je celkem častý problém instalací.
A obráceně máš k těm zmíněným střídačům a bateriím nějaké jejich plusy a mínusy proč do toho konkrétního jít či ne?
Hlavně ta vlastní spotřeba je u mě zásadní údaj o které nejsou ve specifikacích žádné reálné údaje podle kterých srovnávat. Vyděsilo mě například že když elektrárna produkovala asi 200W výkonu tak si na svůj provoz nějak měnič vzal třeba 150W. Vzhledem k tomu že klíčová je hlavně zima, tak za mě velmi podstatný údaj. Pokud si těch 150W vezme v létě při výkonu 6-8kW tak ať, ale při nízkém oslunění je to prostě problém.
Obecně nechápu jak se vypočítavá ta účinnost. Všude samé 99% procent účinnosti, ale to je maximální účinnost při jeho ideálních podmínkách, mě zajímá ta účinnost při jeho klíčových podmínkách. A ty nastanou při minimálním výkonu.
Nějaký graf by u tak drahého zařízení celkem bodnul jako povinná informace od výrobce...