CUKI:
střechu myslím vhodnou mám, částečně na JV, částečně na JZ, žádný strom ani nic jiného stínícího. Kolik se toho vleze nevim, to bych čekal, že spočítaj.
baterku a střídač chci v "technickým koutku", což je poloodělená část garáže, kde je na to ideální místo, nebude to rušit, zároveň je to stavebně oddělené, kdyby to hořelo. Od rozvaděče je to sice trochu dál, ale kabely se daj vést v té garáži lištama, nic co by mě esteticky vadilo, skoro až k rozvaděci.
výkon něco okolo 8kWp, záleží na ceně, baterku 10-12kW.
3f je bohužel nutnost, mám tu 3f spotřebiče jako indukce, TČ a nejspíš brzo i nabíjení EV. Navíc okruhy jsou rozhozené po fázích.
Jak moc je třeba překopat rozvody nevím, myslím že minimálně, ale tomu zas tolik nerozumim., Barák je novej.
Dotace jo, co myslíš udržitelnějším provozem? Určitě hybrid, nebydlím na rovníku, abych barák uživil jen ze slunce.
Prodávat spíš ne, rád bych lokálně spotřeboval maximum, ať už nahřát bojler na max, nebo do EV, nebo ja nevim, počítat bitcoiny :) Ale kdyby se ukázalo, že se to vyplatí, tak klidně prodávat.