• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    MATZX
    MATZX --- ---
    Zdar Shredeři, od soboty na týden jedu Livigno, Pilu, a další v okolí, a mam 2-3.5 místa, beru DH i EN, nechcete se někdo přidat??
    WERT
    WERT --- ---
    VONDRUS: Budu tam 12-20
    GEG
    GEG --- ---
    VONDRUS: Nic, píčou ke zdi
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    VONDRUS: no spíš asi, že se tam nezměnilo nic a je tam pár věcí, který nedávají moc smysl aby tam byly..
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    Mozna kdyby nekdo asY 10-14 srpen Portes du Soleil (Chatel) na otocku ?
    WERT, MIICA : kdy tam budete vy ?

VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    WERONIK:
    GEG
    ORCAC : Co sem tam tak zmenilo, ze je na to ted takovej hejt ? Me to prijde +- porad stejny. Proste Spicak stajl :)
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Jen je skoda ze to je na modry lajne pod cernou, tesne nad middle station. Takze si musis vybrat jestli jet tuhle serku skoku a klopenek nebo jet tu horni cernou s kombem gap-transfer.
    Jinak Sladmink je celkove dost poladenej. Nic vetsiho bohuzel nepridali, ale je tam spousta nenapadnejch stop a odrazu, ktery sou hodne dobry. Jako Rokytnice to neni, ale mozna kdyby...jednou no
    WERT
    WERT --- ---
    a uz jste videli co maj novyho v lenzerheide?
    tohle jsem zdycky chtel postavit...

ORC23
    ORC23 --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: uber masakr
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    BUENAONDA: nooo tak to mají teda parádní důvod.:D
    HEJSA
    HEJSA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA:
    WERT:
    Super, budu od pátka na Šumavě, takže dopravu pořeším z vlastních zdrojů. Popřípadě můžu nabrat Werta Ve Velharticích a poté zpátky vysadit.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    HEJSA: s geisem nemám problém, tzn síjů tam. Co je uzavřený je zřejmě moje auto, ve kterým se už veze Rosťa a Hajnej.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    update z šládmingu: na naší podzimní návštěvu chystaj nějaký novinky

HEJSA
    HEJSA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Měl jsem původně plánu příští víkend Špičák, ale po sobotní projížďce, kterou perfektně zhodnotili Veru s Gegem vyrazím také Geiss. Takže bych se připojil, jestli nemáte uzavřenou párty :).

WERONIK:
    GEG: tak tak, ještě doplním ultra pomalou lanovku, která pořád zastavuje žouchodcům na rozhlednu. Některý věci jsou tam fakt nebezpečný a zákeřný. Ilegal v lese je hodně zajímavej a hooodně z kopce, přišlo mi že víc jdu než jedu :) Je to i tím, že tu na moc takových lajn nenarazíš, takže i na progress super. Na druhou stranu je vidět snaha na DH, kde to místama rozšířili, i dost ztížili. Je to dle mého i tlakem od UCI kvůli obligatorním parametrům.
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERONIK: Oni to tam mYlujou diky tolika hadicim na myti kol !!
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    WERT: ještě na Gegíčka koukal dost divně, když mu řekl, že to tam je na nic.:)) prej je to best park..
    WERT
    WERT --- ---
    WERONIK: Němci byli vždycky divní...
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    ač nerada, tak to musim přiznat..Dost jsem se na Špičáku nudila. Struggle jsem teda nejela, ale z ostatního jsem byla dost naštvaná. Pro mě, když neskáču ty velký dropy, je to jízda o ničem. Není tam nic, na čem bych se mohla nějak posunout dál. Takže velký zklamání.:( za Geiss palec nahoru, tam je zábavy spoustu a začíná to jízdou na kotvě.:)) takže končim s obhajobou Špičáku a musim uznat, že jste měli výjimečně pravdu..PS: Němci to na Špičáku pořád milujou
    GEG
    GEG --- ---
    Hele Spicak je mrtev, uz i Veronika to musela sama uznat :/ Co je fakt zabavny a celkem i jakoze gnarly, je ten freeridepyco ilegal v lese, zacina vedle kanci stezky, je tam uz celkem vyjezdena stopa a vyjedes az dole u potoka. Jel sem to skoro cely s nohou venku a tak 3x na drzce, Hejsa se taky dost prosel, bylo po desti a dost to klouzalo, za sucha asi jetelnejsi. Spodni pulka strudlu je predelana, celkem hezky, nejaky skoky jinak udelany, ne uplne zadax, jel sem tam posledni jizdu a jen to prohlizel, ale vypada to zabavne. Jinak standard nuda, dodelali tam nejaky nesmyslny boule obcas a kokotsky lavice s pulmetrovym odrazem na kterejch se akorat tak zabijes, palec dolu, progress nula, navstevnost nula minus. Snidane nebyla, no proste spatny... V Geissu druhej den milion lidi, fakt sem cumel, opravenej evil eye, spodni pulka vicemene jen wallridy/ dreveny klopky, ale hezky zabavny, zadnej gnar, proste jedes...a pak muzes bud dojet evil az dolu, nebo v pulce prejet na freeride, coz je dobra varianta.
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Je mi to jedno, rodinu budu mit na chate ve velharticich, takze muzu dorazit i v nedeli rano, jak je libo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam