• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEVENSoutěž o nejkrásnější ikonky na NYXu ::::: HLASUJTE V ANKETĚ :::::
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KOUDY: Privátní seznamka? ona je ještě nějaká privátní? pošli odkaz do pošty ať si mužu zažadat o prava a srovnat to tam :)
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    FANAE: a co si nepochopila na větě "to lidi ze sebe nedělají sami, to z nich dělají ostatní".. a to znamená, počkejme si na to, že ty a ostatní jsme očividně přesvědčení jak vyjímeční my dva jsme, a proto se potřebujete uboze domlouvat.
    to není chování normálních lidí, ani to že něco řekne několik lidí, ale vy se půjdete trefit až do toho posledního :)

    nicméně všichni víme že to nemá cenu :) že těm, kteří nechtějí, se věci nevysvětlí, že lidi proto, aby ukázali jak jsou drsní, ze sebe klidně udělají debila, hlavně když budou mít poslední slovo, nebo budou mlít z cesty bez logickejch argumentů :))

    nuda :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a uz je tu cela privatni seznamka..wau..to zas bude v bulvarni nore nablito..:)

    ale tohle mi fanae prosim vysvetli
    [ FANAE @ Soutěž o nejkrásnější ikonky na NYXu ::::: HLASUJTE V ANKETĚ ::::: ]
    klidne do posty...rad bych vedel kde nekoho bezduvodne bannuju za nejakej nazor :D
    FANAE
    FANAE --- ---
    _LUCI: Aha, takze na uplne obycejny lidi se ostatni bezne domlouvaji v soukromych auditkach a snazi se na nich prizivit? :)
    _LUCI:

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FANAE: Ja byl na obede a pokud vim tak sem tu reagoval na jeden prispevek ze 120ti..:)...to ze mi prijde divny ze viveka hlasuje dvema nickama je muj nazor..stejnej nazor tu melo dalsich nekolik lidi...To ze mi prijde divny ze je stav Gabushka 25 a Mermaida 24..prijde viveka a najednou to je 25 pro gabushku a 26 pro mermaidu je fakt..A kdyz to tu zacali tri lidi..(ne ja) resit..tak sem najednou hodinu pred koncem hlasovani prijde dalsich plno lidi a najednou ma mermaida 33 hlasu...Jediny co sem rekl bylo, ze imho nemate zapotrebi tohle jednani a hlasovani...zvlast v situaci kdy soutezej tri ikonky a je to jen nejaka virtualni internetova soutez/anketa..kde prakticky o nic nejde...:)...Misto toho tu je 150 hadavejch prispevku o nicem...lobotech se chce honemrychle osobne sejit apod...Imho to trosku moc hrotite..:)
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    KOUDY: poď si to semnou vyřídit!
    asi se připojíme pod jinejma ID, dáme lobotechovi a spol místo hlavy prdele a budeme dělat že se to smí hele ,)
    jsme tak vyjímeční!
    FANAE
    FANAE --- ---
    KOUDY: To si vyrid se svoji milou, vetsina lidi uz se na to vyflakla, ale kdyz ona je tak legracni, ze se na ni neda nereagovat :)
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    FANAE: vůbec si nemyslím že jsem výjmečná, jsem úplně obyčejná, tak nevím proč na mě pořád pasete takovejma kecama.. :) lidi to ze sebe nedělají sami, z lidí to dělají lidi.
    Netočí no, tak jdi do privátku a domluv se do koho se budeš uboze navážet teď, ty drsňačko :)
    FANAE
    FANAE --- ---
    _LUCI: Ty jo, ty si fakt myslis, ze jsi nejaka vyjimecna. No, v iluzich muzes zit jak dlouho chces, ale cim dyl, tim ten dopad bude horsi, tak ti preju, aby ses probrala brzy a zjistila, ze se opravdu vsechno netoci jenom kolem tebe, Koudyho a Nyxu
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    INSEQUI: možná dostaneš pod zadek i prdící polštářek! :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FANAE: Prosim? :DD..Ukaz kde :D
    _LUCI: Vklidu..Ja tu jen rekl svuj nazor stejne jako dalsi ctyri lidi a lobotech uz se semnou chce setkat aby mi rozbil hubu :D
    FANAE: Za prvy ta veta je trosku jina nez jen o spammovani...
    za druhy me viveka nijak nevyprovokoval...ale prislo to vtipny dalsim trem lidem..lsw..kvitkova..mik_cz..zkus si nejdriv precist jak na nej reagovali oni...a za treti uz sem to psal tady [ KOUDY @ Soutěž o nejkrásnější ikonky na NYXu ::::: HLASUJTE V ANKETĚ ::::: ]

    fakt se tu nehodlam hned pri pondelku s nikym hadat..:)..Rekl sem svuj nazor jako ostatni..Steven jako spravce to vyresil..tak nevim, proc tu jedete dalsich 100 zbytecnejch prispevku :)

    _LUCI
    _LUCI --- ---
    SIVER: já? ale notak, já se tu nepřipojuju se dvěma nickama a pak to neobhajuju jako že to je správně :))
    nechodím se tu za nikoho bít, a nikde v privátě si nedomlouvám koho zrovna teď chci vytočit.. to vy jste ti, co to prožívají, co očividně nemají nic lepšího na práci :)
    a to, že řeknu svůj názor, mám na to stejný právo jako všichny vy ostatní, co jste to prožívali teda ještě mnohem dřív! ;DD
    to je vaše parketa.

    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    _LUCI: Že se řešej hovna jsem psal hned na začátku, s tim souhlasim. Já myslel že na sebe reagujem navzajem, taky tě neznam, je to jen diskuze.

    Jo a co mi chcete udělat? svázat mi tkaničky až se nebudu koukat?
    SIVER
    SIVER --- ---
    _LUCI: Právě,že mi příjde milá slečno,že si tu honíš ego v každém příspěvku. A je mi tě líto, že ten nyx tak moc prožíváš a už se neopakuj,je to neoriginální.
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    nuda, chce to jinej klub ;)
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    SIVER: nedala jsem ti nic, pouze jsem tě upozornila :)
    to že ty sis to vzal zase tím svým ubohým chudinkovským myšlením jak je Tvým zvykem je taky Tvoje věc :)
    a ano, napsala jsem spoustu věcí, díky lidem jako jsi ty, kteří mají občas potřebu se na někom ukázat si právě umím rozmyslet co napsat, abych nevypadala jako idiot co se snaží nahonit si na internetu sebevědomí, ale je mi jasné že u tebe je jakýkoli logický argument a snaha o vysvětlení nemožná ;)
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    INSEQUI: mmm, myslím že melu jen stejný exkrementy jako ostatní :)
    a vzhledem k tomu, že ty máš neustále potřebuju vyjadřovat názor pouze na mě, i když já se s tebou nijak nebavím, protože o tebe nejde, stejně jako celej tenhle zbytek..
    mám taky nutkavou potřebu si po dlouhý době ten svůj názor říct.. hm? :))

    porušovat pravidla je přeci správné :)
    sice nemám tolik kamarádů kteří by měli čas na to se tady za mě bít, protože mají spoustu jiných věcí na práci.. ale určitě sem můžu zkusit taky nějaký poslat, že tě třeba zkusíme vyprovokovat :)
    SIVER
    SIVER --- ---
    _LUCI: Ted si mi to dala,uz jsem zalezlej v rohu a uz kvuli tobe nikdy nevylezu:( Srandu si umi udelat uplne kazdy ze sebe, na tom nehledej buhvi jak si dobra:)

    Nic mene "mam praxi z nyxu"je nejlepsi veta,kterou si kdy mohla napsat:o). Chlubit se timhle je uz vazne projev debility. Neber ten nyx tak moc;)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    _LUCI: Zatim tady provokuješ akorát ty
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    pardon za OT

    ale já nevěděl že mdž se slaví menstruací
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam