XCHAOS: proc nema svuj vlastni klub? no ja osobne si myslim ze to je klasicky konspiracni teoretik, ktery si hleda publikum a obtezuje vsechny kolem. Ve svem klubiku by mel mene posluchacu nez kdyz v nahodnych klubech bude obtezovat svymi konspiracemi.
Klasicke priznaky - ufo, zatajovani vlad, mazani dulezitych dukazu, patenty na prevratne vynalezy... a pritom neni schopen pochopit, ze kdyby nekdo mel praktickou pokojovou supravodivost, tak by takovy patent nelezel nevyuzit roky na patentovem urade. Neni schopen pochopit ze ruzni lide lzou z ruznych pricin, a neni schopen pochopit ze i trenovani lide muzou videt nezvykle veci, ktere si pak vykladaji prilis fantasticky. Uuspesne si vybira jen ta fakta ktera se mu hodi do kramu a nevhodna fakta ignoruje. Jeho emocni schopnosti jsou dostatecne nizke, aby mu nevadilo ze obtezuje v klubech kam ty veci proste nepatri, a i kdyz dostane hromady minusu pokracuje v tom dal a dal. I kdyz mu to lidi reknou naprimo at s tim jde nekam (a nejsem to jen ja), je to pro nej jen potvrzeni toho ze ma pravdu, a tedy ze musi dale zvestovat sve evangelium a hledat dalsi naznaky svetoveho spiknuti.
Normalni konspiracni fantasta co si potrebuje publikum.