• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    na nástěnce pár postřehů k literární rešerši
    rozbalit záhlaví
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    PUPEK: jo tak černota...... ;)))
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    SAGEMA: to by teda měl, ale to bych nejdřív nějakýho musel mít. Si to musim všechno vymyslet a největší problémy mam s formou
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    PUPEK: no a neměl by to sesmolit zaměstnavatel?
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    no já nevim jak to pojmenovat, ale jako reference od zaměstnavatele, jak seš pracovitej, samostatnej, atd
    A_2
    A_2 --- ---
    hodnotící dopis pro zaměstnance? Co to kurva je woe? :-)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    čágos doktorandi, snažim se teď sesmolit hodnotící dopis pro zaměstnance, potřebuju to na stáž. Nemáte někdo nějakej, že bych se inspiroval
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    když už, tak už ;)
    A_2
    A_2 --- ---
    yoyo.. využil jsem svého hlasovacího práva bezezbytku
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jinak zajisté, že byl nejvyšší čas a ne největší
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    myslím, že už byl největší čas na novou anketu a jelikož jsem zjistila, že všichni máme práva na její editaci, zhostila jsem se toho ;)
    A_2
    A_2 --- ---
    třeba nejseš, ale mělas štěstí! .-)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    no prijimacky...zkouska z aj a pak ustni pohovor s prijimaci komisi esli sem zpusobila:)a sem:)))
    A_2
    A_2 --- ---
    řekl bych, že málokdo tam někoho chce - já tam taky nikoho nechci. I když určitě jsou i tací.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: abych nedopadla na hubu :) přesné datum ještě nemám, ale bude to ve druhé půlce září.
    u nás jsou taky veřejné, ale já tam nikoho nechci :)
    A_2
    A_2 --- ---
    Tak to asi tak neobvyklé nebude... no já vlastně vím, jak to funguje u nás a to je široko daleko všechno, co o systému postgraduálního studia vím. Rozdíly asi budou..
    SAGEMA: už máš termín jo, tak se pochlub, až dopadneš, jaks dopadla :-)
    Což mě napadá, že je to veřejná zkouška (u nás) a některý lidi mi doporučovali, ať se jdu podívat, jak to probíhá..
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    taky jsem dělalal přijímačky:))
    no a mě v září čekaj ríga, ble, už jsme na tom začali pracovat :)
    A_2
    A_2 --- ---
    to zní zajímavě, příjimačky... U nás se pouze podávala přihláška + nějaký další papíry k tomu a pak už rovnou přišlo vyjádření
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    hehe me cekaj zitra prijimacky na doktorsky:)
    A_2
    A_2 --- ---
    teda to mělo být POPEY:
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: přesně jak říká kuře..
    U nás je rozdíl, co se povinností týče, i mezi jednotlivýma katedrama.

Stýpko se ti každej rok o něco zvedne, složitost záleží na tom, čím se zabýváš a zejména co umíš :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    POPEY: to záleží na škole. Co se týká lítačky, tak pokud Ti bude víc jak 26 tak Ti žádné studium nepomůže a budeš muset platit plné jízdné. Do divadla slevu dostaneš pokud budeš mít ISICa.
    Běžně je délka studia 3 roky + 1 nebo 2 roky na obhajobu (rozuměj, po rígách máš 1-2 roky na to, abys napsal disertačku a obhájil ji). Výše stýpka záleží na škole, možnost výjezdu také. Složitost studia je silně individuální, záleží na škole, na oboru, jestli musíš dělat nějaké pokusy nebo ne... Rozhodně si tím ale prodloužíš zlatá studentská léta :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam