• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    na nástěnce pár postřehů k literární rešerši
    rozbalit záhlaví
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    A_2: ju
    MIGUEL: ju
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    HLODAVEC: celkem demence, ne..?
    A_2
    A_2 --- ---
    no ták, všechno dobrý, konec dobrý žáno
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    A_2: jooo pořádně tlusté hovno, mám tu sračku za sebou :o))
    A_2
    A_2 --- ---
    HLODAVEC: tak příliš tlusté hovínko? .-)
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    SAGEMA: uf ne :o))))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HLODAVEC: copak, tíží tě nějaký oříšek?
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    uf uf uf
    A_2
    A_2 --- ---
    MIGUEL: patří ti to! chudáci študáci, co teprv voni, určitě by radši šli dělat něco užitečnýho do hospody a vono musej počítat hnusnej příklad (stejně to zpočítá 1,2,3 a vostatní to operou).
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    minulej tejdne sem zadal tak hnusnej priklad, ze kdyz se ted snazim ty nechutny rovnice resit, tak jenom prskam, jak sem si mohl takhle pridelat praci...:))
    A_2
    A_2 --- ---
    MIGUEL: Yoyo, energii z atomu, sem s ní. Přímo do mě! :-)

Tak být výřečnej je v praktickým životě většinou výhoda, ale komu nebylo dáno, v apatice nekoupí žáno :-)

Každopádně když u nějakej zkoušky něco nevim poprve, tak to hned řeknu, když podruhý, tak mlčím a usilovně dělám, že vzpomínám a když potřetí, tak se začnu potit jak to prase :-)
    A_2
    A_2 --- ---
    No snad ti to dá.. Koneckonců jestlis trochu pokročil a když uvidí snahu... :-) No uvidíš.

Já se bál trochu Béma, jak jsem říkal, ale zk byla formalita. I když po bitvě je každej generál.. Je fakt, že jsem se s rešerší, co jsem pro něho dělal, ztrávil docela dost času a udělal ji celkem poctivě a nějaký teoretický znalosti se taky dozvěděl - např. že jsou 2 viskozity (kinematická a objemová :-) ). No to nic, hlavně bych se měl něco dozvědět ještě o tom, o čem mám psát :-)
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    hele jako tyhle akademicky veci, jako clovek musi bejt vyrecnej a pak to de...:) jako ja delam prave radiotoxickej odpad, tak mi ta atomova valka na spadnuti, teorie, ze za chvili budem vsichni svitit, dava aspon trochu kdyz ne inspiraci aspon energii to resit...:)
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    hele jako marek ma cosi zlomenyho v tele a uz to je strasi pan, tak mu to fakt blbe srusta, takze se mi ted nemuze venovat, ale uz sem aspon pokrocil, doufam ze se mi podari algorymtmizovat nakou jednoduchou ulohu, jeste poresim s nekym s mechaniky a az pride, tak mu to ukazu, doufam,z e bude ty dobroty, ze mi to da
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jj, to je děs s disertačkou, já to zatím řešila přerušením :))
    A_2
    A_2 --- ---
    supr.. Já si vemu foťák a aspoň začátek a osnovu si o fotím. Aspoň se dozvím, co pan Marek.. A jinak gratuluju, že už máš aspoň minimum - kadej krůček se počítá :-)
    Mně to zatím dělá trochu starosti, trochu bezradnost atakpodobně, nedostatek inspirace a atomová válka atakdál :-)
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    A_2: ja uz mam praci pro riga hotovou..jestli chces se stav u me d2045...:)) bo callni 4373, zejtra budu odpo

v podstate prace pro riga je, aspon u nas neco jako reserse a v zaceru by melo bejt zmineny, cemu se budes venovat v disertaci...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    já bych něco měla, ale nevím, jestli se to tématicky bude alespoň trošičku přibližovat tvému tématu :))
    A_2
    A_2 --- ---
    nemáte někdo nějaký vzory dizertaček? Alespoň kostru nebo úvod, nějak se nemůžu odrazit - snažím se psát minimum ke státnicím, ale je to vopruz.. Kdybych toho měl víc v hlavě, nebylo by to určitě tak těžký, se slohem problémy nemám, ale nevim, co z mých intuitivních znalostí si mohu dovolit uvést a co již nee... :-)
    A_2
    A_2 --- ---
    PUPEK: Tak jsem googloval, ptal se a rešeršoval, ale nikdo nezná. Tak sem s pokračováníám, a hned!, sic ti nacpu banán do prdele!
    aspoň noty :-)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    znáte tuhle pesničku??? Doktóóóóórandiiii doktóóóóóórandiiiiii láá láá láá láá doktóóóóóóŕandiiiiii
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam