• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    MATT
    MATT --- ---
    EUNIKE: co tě motivuje k vydání? nebylo by nejlepší to pověsit někam veřejně na web? klidně tomu dedikovat doménu, ale pořád tě to imho vyjde levněji..
    EUNIKE
    EUNIKE --- ---
    MIGUEL:
    R_G:
    MLOK: Díky za reakce. Tu práci jsem psala na FA ČVUT. Na vědecký granty v této souvislosti nepomýšlím - spíš jsem myslela, jestli neexistuje nějaká platforma pro podporu přímo publikační činnosti (vědecké). Haha, jsem naivní... Zkusím to teda asi přes konkrétní nakladatelství nebo přes fakultu... dík!
    MLOK
    MLOK --- ---
    Ja to delal na UK, dizertaci dal Karolinu a nakonec od FSV dostal 35k prispevek. Jestlis to delala na UK, doporucuju.
    R_G
    R_G --- ---
    EUNIKE: Nabidni to v nakladatelstvi a uvidis, treba to zaplati. Jinak muzes zadat o ruzne dotace etc., podivej se na googlu. Na vedecky grant bych moc nesazel. Granty jsou na vyzkum a naslednou publikaci vystupu z vyzkumu, ale na hotovy vyzkum penize na vyzkum a jeho publikaci nedostanes.
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    EUNIKE: s publikovanim mam zkusenost, ale co se tyce financovani, to je individualni, zalezi na zdrojich, pokud ti to nejaka grantovka priklepne...
    EUNIKE
    EUNIKE --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenost s publikováním disertace (myslím knižně - prostě vydat v nakladatelství)? Ráda bych zjistila, jaké jsou možnosti případného (spolu)financování prostřednictvím grantů atp. Tématem jsou dějiny architektury, pragensie. Moc díky!
    A_2
    A_2 --- ---
    PRL: VUT Brno... To znamená když se stanu Misterm Ing., mohu pokračovat ve studiu VUT FU a stát se Velmistrem Ph.D. ? .-)
    (http://www.vutfu.cz/)
    PRL
    PRL --- ---
    Taky bych přidal jednu poptávku po doktorandech:
    MATT
    MATT --- ---
    Ředitel Botanického ústavu AV ČR, v. v. i., vypisuje výběrové řízení

na místa doktorandů

Požadavky: VŠ, přijetí do doktorského studijního programu v některém z botanických oborů,

školitel zaměstnán v Botanickém ústavu AV ČR, v. v. i. (dále také jen „BÚ“), prokazatelná vazba

doktorské práce na BÚ. Výhodou je grantové hrazení výzkumu předem dohodnuté se školitelem.

Pracoviště v Průhonicích, Brně nebo v Třeboni. Pracovní úvazek částečný, trvání max. 4 roky.
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    DOE: ja myslim ze tahle otazka skoliteli je velice vhodna. stat se muze cokoli, ostatne s grantem podepisujes smlouvu, kde by toto melo byt definovane.
    DOE
    DOE --- ---
    ahoj,
    povedlo se mi ziskat grant na PhD studium na University of Sussex. Ale premyslim co by se stalo, kdybych to nahodou nestihla dokoncit, jestli bych musela grant vracet. Grant je max na 3 roky. Mate nekdo zkusenost jak se to s grantem v takovy situaci obvykle resi?

Chtela sem se zeptat na pohovoru, ale nakonec me vzali bez nej a ted je mi blby ptat se skolitele.
    PRL
    PRL --- ---
    MATT: 40 bodu za mapu neni ve skutecnosti 40 bodu, ale krátí se to podle vzorce z Metodiky. Navíc je již schválená nová Metodika 2013 pro hodnocení VaV, budů se již nedopočítáme: http://www.vyzkum.cz/FrontClanek.aspx?idsekce=685899
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    U nás máme RUV a pokud vím, žádné odměny nedostáváme :)
    MATT
    MATT --- ---
    MLOK: to chce mapu za 40 bodu ;)
    MLOK
    MLOK --- ---
    PRL: no já určitě ne, páč publikuju samý blbosti. spíš mě zajímalo, jestli to takhle funguje i jinde
    PRL
    PRL --- ---
    MLOK: Vidíš, budeš milionář.
    MLOK
    MLOK --- ---
    PRL: jo :) nám to zvýšili letos z 1 na 2 tisíce za bod, jestli to dobře chápu

"Rozpočet IPS: podařilo se výrazné navýšení finančních prostředků na vzdělávací činnost. Z tohoto důvodu dojde oproti minulému roku k navýšení výdajů na zahraniční cesty a nákup knih/rok (již je realizováno). Dále dojde k navýšení odměn ových paušálů o 1/3 a odměn za RIV body ze stávajících 1.000,-Kč/bod na 2.000, - Kč/bod pro rok 2013."
    PRL
    PRL --- ---
    MLOK: myslís jako formou odměn? :)
    MLOK
    MLOK --- ---
    mimochodem, dostáváte proplacený body v RiVu?
    MLOK
    MLOK --- ---
    to nevim, každopádně časopis, na kterým se tak trošku podílím vypisuje call for papers k tématu "challenges to diplomacy", kdybyste měl někdo zájem

http://www.dokumenty-iir.cz/Perspectives/Call_for_Articles_Diplomacy.pdf
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam