• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    co to je za skolu ?
    A_2
    A_2 --- ---
    jasně, to máš určitě pravdu, ale sem rád že si mohu postěžovat :)

další perlička: Zásobní objem nádrže pánu kolegovi vyšel 41,88 mil m3/s. :)) no nic
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    ad tvuj prvni prispevek, to je to samy jako dyz tady na nyxu nekdo da link na svuj vlastni lokal na voknech ( "c:\..." ) :)
    jasne ze ti to pride jednoduchy, me taky pridou jednoduchy veci ktery sme brali loni
    a loni sem na to cucel jak vyorana mys
    A_2
    A_2 --- ---
    CERVIK: jako neni to tak horký samozřejmě, jenom je to trochu bezmoc, když mně to příde tak jednoduchý (neříkám že všechno) a ONI odevzdaj takový ptákoviny + ještě okopčený mezi sebou...
    Začínám si vážit učitelů (né že bych si jich nevážil), ale ty dobří jsou skutečně borci.

No ale už mám kupu nápadů, jak příště (poprve je přeci jen vždy o něčem jiném...)

Tak zpět do roboty
    A_2
    A_2 --- ---
    a jestli je tu něco podobnýho, prosím sdělte mi to a link na klub...
    Já se tam pořádně vybrečím
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    zacatky dou dycky tezko,
    par jedincu to urco zvladne dobre, ale vetsine to chvili trva,
    dyz rikas ze vy ste tak tupi nebyli, tak mam pocit ze chces rict ze tys tak tupej nebyl,
    jak vis ze tvy spoluzaci v prvaku nevyplodili podobny blbosti jako tvy studenti ted ?
    co ja vidim na cvykach tak je zas vetsina doktorandu ktery to fakt vysvetlit neumej a navic se este na ty cvyka nepripravujou takze to podle toho pak taky vypada,
    idyz asi je fak ze bejt v tvy pozici tak bych asi mel celkem depku :)
    A_2
    A_2 --- ---
    taky sme byli blbci to je fakt. Ale když mě nějaká slečna celej úkol okopčí, jenom propiskou doplní jméno a číslo zadání, přičemž se ani neobtěžuje směnit text jako že ne VYMYSLEL ale ře ONA vymyslela....
    :) má to cenu? Má to cenu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam