• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    Jeste jedna vzpominka

HAWKS
    HAWKS --- ---
    taky pridam

HAWKS
    HAWKS --- ---
    MATHEW:
    Ano skutecne v klubu o fotkach BRNA je nutne u fotky BRNA resit, jestli je nafocena nakrivo nebo neni a nakolik je to umelecke a neumelecke a nakolik by kurator volil jinou kompozici a ramecek.
    podme se radeji bavit o tom, co je na fotce nez o tom, nakolik ma fotka umelecke ambice
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    XMEDA: i v zime, ovsem tadle je trocha historicka, proto ty tamanske teplaky, v soucasnosti jiz pouzite na umyvani auta :-)))
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    XMEDA: já už jsem fotku dal, podle tvé perverzní teorie mám tedy právo komentovat ostatní
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    HAWKS: asi se domluvim nejak s lungpou aby lidem co nedaj fotku a placaji tu daval RO na mesic :]
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    ano, skutečně existují lidé, kteří se koukají na fotografie a mluví o nich. ohavné
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    to se zas seslo fotografickej kuratoru :)))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SHUBIN: Blbý je, že má pravdu; zrovna skrz tohleto ti ho líto bejt nemusí.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ...so I put da frame in yo frame so ya can take photos while you taking photos.
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    MATHEW: ne, spis je mi lito lidi kteri umi maximalne tak vyplodit generalizaci typu "on dost napoví i fakt, že vůbec vyrábíš rámečky, olol".

ale to je fuk, souhlasim s MACHALIKEM a debatu s dovolenim ukoncuji...
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    SHUBIN: takže je ti jedno jak tvoje fotky vypadají, ok
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Už o těch fotkách nemluvte...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Yo dawg I herd ya like frames...
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    SHUBIN: pri pohledu na Tve fotky mam divny pocit v zaludku... Takovy ten pocit, jako kdyz se rozjede hodne rychlej vytah...
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    MATHEW: jiste, je na tom neco spatneho?
    fotky pastuju na ruzne servery s ruznym pozadim, takze chci aby byly univerzalne ohranicene. a protoze odmitam vyrabet verzi pro kazdy server zvlast. takze po uploadu na muj server se automaticky vytvori verze s rameckem ktera se podstrkuje ostatnim serverum, kam fotky linkuju
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    on dost napoví i fakt, že vůbec vyrábíš rámečky, olol
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    BERNIE: ok :)
    vidis, ja tam ten obsah vidim jasne, i emoce, ale holt se neshodneme, to se stava.
    aspon ze ramecek se ti libi :DDD
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    SHUBIN: Ja jsem starej rejpal a mrzout, takze me ber s rezervou:). Pro me je porad nejdulezitejsi cast fotky jeji obsah, pribeh, sdeleni, emoce. Nic z vyjmenovanych veci v techto Tvych fotkach nenachazim, takze se zameruju na blbosti kolem. BTW dobrej ramecek ;)
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    BERNIE: krom te omegy, kde si nejsem jisty jestli je nebo neni nakrivo (dost blbe se to poznava kdyz barak neni videt), to opravdu prvoplanovite je, a ja tam ten efekt i vidim - ale jinak mluvime o tom samym a plati co jsem napsal predtim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam