• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    LA_PIOVRA: Vzdyt jsem na zacatku psal, ze jsem vcera slysel, ze to jsou rozdily mezi stejne drahymi repraky jak krava. tak jak je mozny, ze kazdy "odbornik" muze napsat, ze "je to u prdele"? To nechapu... :))
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FURYAN: ackoli se treba Machalikem muzu lisit v nazoru na vliv kabelaze (cimze netvrdim, ze neverim tomu, ze on rozdil slysi:), tak v tomhle ma naprostou pravdu: v tehle cenovych relacich je uplne u prdele, co si koupis. Cili kup si co se ti libi.

    Ehm, co te nuti kupovat si nove misto bazaroveho, tedy pokud to neni silenec s upilovanou brokovnici?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: Dikes :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Vidím, že se vyznáš. Tak ať to hraje!
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TEDDYBEDDY: No mas trochu pravdu v tom, ze lide, kteri maji opravdu dost penez na top audio se na internetu v diskuzich obecne moc nevyskytuji :) Nam ostatnim musi stacit hifi za čičet z ciny, a je uplne jedno, kdo nebo proc si tu bude honit triko s audiem za 200 litru, protoze i tech 200k je tak mozna nejaky ten spodni okraj hiend peletonu. :))

    Takze o cem ze se tu vlastne bavime? :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Klídek kucí. Já tedy optimisticky vidím posun k lepšímu. Na serveru milovníků repro logitech a mp3 je každá snaha o posun k hifi sympatická :o)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: OK, taze cely tvuj prinos diskuzi je nula :) Ty 250tky jsou tam na hifionline asi pul roku, dost mozna, ze mnohem dyl (jsou tam dvoje), co tak jako sleduju, a moc se " asi neprodavaj" :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Teď nějakej člověk prodával 250ky za 36 tisíc. Blázen. A ty nemáš špetku vkusu, to je ale jiná písnička.

    Za třicet nic novýho dobrýho neseženeš. Výrobní cena deset až patnáct tisíc, zbytek marže, dvacátej osmej odvar z toho, co kterákoli ta firma doopravdy umí. Si kup cokoli, je to jedno.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nebyla by v tyhle cenovy hladine lepsi nejaka bazarovka z proverenyho zdroje?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: A co by to tak podle vas pane melo byt "nceo slusnyho"? :)

    Vim, pamatuju si, psal JBL TI-250, ale sorry, neco tak hnusnyho si do bytu fakt nedam i kdyby v tom byl zavrenej samotnej buh hudby :)

    Napis mi sem repro, do 30k nove, ktere by dle tebe byly "neco slusnyho" DIky.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Áha, prima. Diky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DOCKINEZ: Jedny z nejlepších beden, supertweeter jim pomůže. Má je chlapík od Pardubic a jedny jsou v Teplicích, o dalších nevím.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mohl bych mit dotaz na Tannoy Westminster Royal? Bedny jsou to nadherny, ale na nekterych fotkach jsem si vsiml jakehosi pridavneho tweeteru:



    Takovej nadhernej kus nabytku a k tomu takova ufo zprznenost. Mel jste nekdo moznost slyset s prislusenstvim a bez? Je to opravdu takovy prinos?

    (otazka je to samozrejme akademicka, anzto domu se je kupovat nechystam, ale proste mne to zajima. diky)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Proboha svatej na nebesích, JENOM NE DALIČKA.

    Kup si něco slušnýho!
    SVANC
    SVANC --- ---
    FURYAN: A co filmy? Tam bych vícekanálový zvuk oželet nechtěl. Jinak ten Vincent sice vypadá hezky, ale lampy? Že to třeba zní hezky, o tom žádná. Na druhou stranu i lampáče se mohou účastnit Richard Clark $10,000 Amplifier Challenge, takže to asi nehraje roli... :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    SVANC: Jasny, ja sam bych nejradeji taky ten 5.1 casem vymenil, hodne se mi "libi" (neslysel jsem ho) Vincent SV 226 MKII. Proste mam cil postupne se zbavit "kina" a ponechat si (ziskat) "jen" Hi-Fi (nikoli Hi-End) stereo.
    SVANC
    SVANC --- ---
    FURYAN: Já vím, že se tě nemusím zastávat, ono to ani tak nebylo myšleno :).
    Se zesíkem bych si alespoň zatím hlavu nelámal, pokud sám necítíš nějaký problém. Ostatně moje názory na rozlišitelnost různých zesilovačů jen podle zvuku, tedy nikoli podle čelního panelu :), jsou tady asi dostatečně známy.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TEDDYBEDDY: To, ze se muj kombajn objevi na bazaru je dost mozny, nebo ho mozna taky nekomu rovnou daruju, nebot dneska uz je jeho hodnota spis zaporna :D

    Na nejakym Marantzu, typ nevim, vypadal nejak takhle:
    http://www.studioline.cz/data/mod_eshop/10621/mo/pict/bigmarantz_pm_6004_silver.jpg
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    FURYAN: Hm, tušil jsem to. Čili je otázkou času kdy se tvůj sony objeví na bazaru. Mmch. na čem ti ty Dali předváděli? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam