• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: To je zvláštní - přitom k jiným testováním, u kterejchs taky nebyl, ale provedli je kdejací zmrdi z googlu, máš jindy keců plnej ranec a používáš je dokola a dokola jako argumenty a důkazy. A tohle ti zatlo tipec? Možná kdyby byl Polmo z googlu jako ti ostatní?

    Znamená to, že existují rozdíly mezi komponenty, nebo je toto pro tebe málo "důkaz"?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TEDDYBEDDY: Řekl jsem tři a tři přibržděnci se podepsali... začínám v tom bejt dobrej :o)
    SVANC
    SVANC --- ---
    POLMO: Co ti mám napsat k testování, u kterého jsem nebyl a ani jsi nenapsal, o jaké přístroje šlo... Pokud byly splněny všechny podmínky a ten test byl slepý, tak jediné možné vysvětlení je, že ty rozdíly skutečně slyšitelné byly (i když ve slepém testu se podle Machalíka nikdy žádný rozdíl nepozná :) ). Uvádět jakékoli důvody, proč tomu tak mohlo být, by bylo ryzí spekulací.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    POLMO: Dej si paralen a štamprlu, toto bude nadlouho.
    POLMO
    POLMO --- ---
    SVANC: Ne, jeden hlasnejsie, jeden tichsie a obratene, pripadne rovnako! stale rovnaky vysledok. Dufam ze uz je to pochopene :) (jednoducho nezalezalo na hlasitosti)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Až (pokud) se tímhle kdy prokoušete, tak bych se tě taky rád zeptal na jednu konkrétní situaci, kterou jsem zažil (resp. jsme ji zažili tři zaráz), a poslechnul si tvoje vysvětlení, zejména s přihlédnutím k biasu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MATT: Myslíš, že se řetězcem volných asociací kdy někam dostaneme?
    SVANC
    SVANC --- ---
    POLMO: Čili s vyloučením biasu, tedy naslepo, jsi několikrát porovnával dva přístroje, hlasitosti obou byly vždy přesně srovnány, někdy oba hrály hlasitěji, jindy oba tišeji?
    POLMO
    POLMO --- ---
    SVANC: Stale ta to nejako metie, pisem len ze nezalezalo aka hlasitost bola nastavena stale bolo poznat o aky pristroj ide. Mohlo to byt rovnako, alebo viac, ci dokonca menej , stale rovnaky vysledok...
    Islo o to porovnat dva komponenty a zistit ci sa mi oplati investovat za upgrade.
    SVANC
    SVANC --- ---
    POLMO: Píšeš o tom třetím, tedy s vyloučením biasu, pokud to dobře chápu. Ale zároveň o tišším. Pokud ten test má být správný, tak by ty hlasitosti měly být stejné. Můžeš to testování nějak popsat a oč tam vlastně šlo?
    POLMO
    POLMO --- ---
    SVANC: no podme na to tretie, krom toho to co som hodnotil ako lepsie bolo za stavu tichsieho ako aj hlasnesieho.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MATT: Cena je dobrý vodítko, nejlepší stroje jsou prostě drahý, jako všechno dobrý zboží. A mrdky jako visation jsou zas levný, a podle toho taky hrajou- prostě není slyšet nic. Ale zas můžeš pro svý tři přibržděný kumpány vytvořit legendu, jak nikde nikdo neslyší nic :o)
    MATT
    MATT --- ---
    MACHALIK: nenapadlo, takže to ani nedopadlo, ale třešně mam asi radši. a tys to někdy porovnával, nebo je pro tebe jediný vodítko cena?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MATT: Napadlo tě někdy porovnávat třeba třešně s ananasem? Jak to dopadlo?
    SVANC
    SVANC --- ---
    POLMO: Nedokonale srovnané hlasitosti? Nebo snad proto, že člověk koukne a vidí? Nebo máš na mysli jasně slyšitelný rozdíl i v testech s vyloučením biasu?
    MATT
    MATT --- ---
    MACHALIK: to víš, jsem zvídaví kluk, proto bych chtěl porovnávat. koupil jsem si je kdysi, ještě jako civilkář od Michala Ditricha z Hypnotix. pro mě bylo 10k dost a v tý době za tuhle cenu byl monitor tak jeden. a blondýny moc nemusim.
    POLMO
    POLMO --- ---
    A zda sa mi to? alebo nikto nereagoval na to preco je dostatocne jasne pocutelny rozdiel v komponetoch ktore maju namerany rozdiel radovo 0,004% ci uz v THD alebo IMD, separaciach, odstupoch.... ???
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    HERR_FLICK: neasi) bo s určitým množstvím zkušeností už odhadneš, co jak hraje, to se tak stane. Acapellu nemusím slyšet, stejně jako nemusím slyšet German Physiks Gaudi, abych věděl, co od toho čekat. To je dobře, že se ti autohifi podařilo vyřešit - byť jsi teda podlehl klamu a myslíš si, že nějakej zesilovač hraje líp než druhej. Navíc v autě.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MATT: A proč máš vlastně takový šroty a proč bys je vůbec chtěl porovnávat se sloupovýma d'Appolito třípásmama? Tebe to nebaví nebo co? Přece investovat do svýho koníčku aspoň tisíc dva euro, to není zas takovej deal - za předpokladu, že všechno neprohulíš. A za tisíc euro se dají sehnat už slušný bedny (zesák vemeš libovolnej ze smeťáku). Proč zrovna Tannoy System 800? Proč neprojevíš aspoň trochu základního vkusu a imaginace a nekoupíš si třeba Autograph Mini, když už chceš Tannoy?



    Vždyť je tolik možností, proč tady každej má takový mrdky?
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    MACHALIK: prudim do dementa, neasi) bo si odporujes co treti prispevek

    navic ses jedinec, kteryho kdyz se zeptam, jestli je na sahare vedro, tak mi odpovi, ze sem tucnak

    kdybys prekonal svoji mentalni barieru, myslim ze mas dost zkusenosti s dobrejma aparatama, abys je mohl rozdavat bez prichuti demence
    obcas to i umis, viz posledne napr. MACHALIK:
    sestimsmir, ze ses na nyxu a holt tady moc lidi, co maj dobry audio nepotkas, proto nechapu, proc asi nejvic svyho drahocennyho casu a prispevku cpes prave do tyhle diskuze

    btw. muj nekdejsi dotaz byl celkem namiste, mam v aute celkem kvalitni repro od scan speaku a focalu a chtel sem je napajet dobrym zesikem, kterej do tridy hifi patri
    btw to neni vubec picovina, protoze v aute ti odpada trafo, ktery musis pouzivat v zesilovaci v baraku, protoze mas vysoky stridavy napeti, kdezto v aute mas stejnosmernej proud, kde ti staci DC-DC menic s ochranou
    nicmene nakonec vzhledem k tomu, ze sem sehnal tohle
    Audison VRx 6.420 - Prodej-autohifi.cz
    http://www.prodej-autohifi.cz/zesilovace/6-kanalove/audison-vrx-6-420.php
    sem se s DPAckem nebo dneska lepe s modulama HYPA nesral (coz je trochu skoda, protoze hrajou lip pri zachovani priznive ceny)

    btw ty ses ten, kterej tu o jednech reprosoustavach prohlasil, ze hrajou nejlip na svete, pritom je v zivote neslysel? MACHALIK:
    nepripomina ti to nekoho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam