• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Ty jsi nepochopil, že radím nákup z druhé ruky?
    O Šrolla a moje finance se nestarej, nerozumíš tomu a nemáš naději tomu rozumět. Vysvětlovat ti takto vysoké hifi/finance by bylo, jak praví čínské přísloví, jak hrát na piáno krávě.
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: Uklidni se. A až jednou budeš Srolla prodávat, tak dej vědět, kolik si na něm vydělal :).
    Btw ten Sroll už je ten nejlepší možný zesilovač ("zkreslení neslyšitelné") nebo může být ještě něco slyšitelně lepšího?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Mimochodem, výborný bedny jak sviňa, a za tu cenu není vůbec co řešit:

    http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=301029900146&ssPageName=ADME:B:SS:DE:1120

    Kdyby někdo chtěl.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Prosimtě, vrať se zpátky na svůj písek a nevykládej, čím se dá nebo nedá vydělat. Víš o tom houby.

    Jinak si uvědomuju, že doporučuju lidem, aby koupili komponent na test, porovnali ho a případně ho prodali zpět se ziskem nebo prodali ten starý. To dělám, ano.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To vypadá, jak kdybych se za každou cenu snažil tě rozporovat, ale třeba nechápu, kde se v člověku vezme tohleto "mám Rotel/NAD/Cambridge/jiné a je to proto, že nemám tři míče za Focaly". Kurva :) Já vím, co chceš říct, ale proč takhle.
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: Uvědomuješ si, že tu lidem doporučuješ, aby utráceli hromadu peněz za komponent, u kterého ani ty sám nepoznáš rozdíl mezi drahým a levným, když na ně nevidíš? Jasně, když je máš měsíc doma, tak se všechno ukáže, abych nezapoměl...
    A představa, že nákupem a pozdějším prodejem ojetin se dá vydělat, je celkem úsměvná. Výjimečně to sice vyjít může, ale u elektroniky prostě cena s časem nestoupá...
    Btw novej Sroll dobrá investice - původní cena byla 545 k (tvůj nákup? :) ), teď ho sám Sroll prodává za 300 k a na slovanetu je už rok inzerát, protože týpek se ho nemůže zbavit ani za 200 k.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Snad nej to, ze to proste nepovazuju za uplnou sracku, a to srovnani s NAD tak plus minus odpovida - jsem si vedom toho, ze to neni zadnej hi-end, ale taky bych zadny hi-end nekoupil - proste nejem ruskej oligarcha, kterej da za focaly 3 mice.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: JJ, ja s tebou nejsem ve sporu, jen nevim, co bude zitra, natoz za 5 let - nemam zadny plany, co s tim, proste ted je to takhle, zitra to bude treba jinak /a nebo nebude/. Tim, ze je mi to vcelku jedno, nemam argumenty, to je cele :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Sbírat Rotel je jak sbírat Škody Felicia (ty nový). Všechny verze. Není to sbírka, jestli mi rozumíš.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jen se snažím řídit tvý očekávání. Mi to je jedno, jen na internetu potkávám borca, co sbírá Rotely a myslí si, že ta sbírka jednou bude mít cenu. Tak mu píšu, že to je nesmysl.

    (Mimochodem, sbírka ničeho nikdy neměla cenu, _vždycky_ vyjde líp to prodat po kusech. Vždycky.)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    At tak, ci onak - kdyz pominu vyfajlovanej test s orchideji, tak jsem spokojenej, opravdu :) Neprozivej to tak, neni to nic, z ceho bude trava zejtra rust modre :) jsou to vsechno jen plechovy kramy :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ale hovno :)) Nikdo nekoupí komplet řadu aušusovýho Rotelu, neblbni. Rotel není sběratelská značka, Rotel je jak NAD nebo tyhlety verky, maluješ si něco, co se nestane.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Komplet rada se proda za vic, nez jednotlivy kusy.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Uff.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Neboj :) Ani pristi rok, a mozna ani prespristi rok nehodlam kupovat vubec nic jineho. To spis dosbiram chybejici rotely abych mel "sbirku" :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Hlavně nekupuj tento kus, je zbytečně drahej a je to druhá nejlepší verze - a je potřeba mít tu nejlepší.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Diky, mrknu
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    A navíc jsou ty komponenty hrozně, hrozně krásný. T+A je bejvalej Braun - jeden z nejlepších designů naší doby (to jen tak pro info).
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Tady máš třeba jeden tip na výbornej zesák, ačkoli tato verze je taková řekněme nedokonalá (existuje ještě jedna evoluce - bez M na konci - která je ta pravá):
    http://www.ebay.de/...DE_Elektronik_Computer_TV_Video_Elektronik_Verst%C3%A4rker&hash=item33880d6e36
    A cena by mohla bejt lepší.

    A takovejch věcí je víc.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Jasan. Když budeš dobře nakupovat a budeš si vybírat zajímavý věci s dobrým jménem v komunitě, tak se dá prodávat se slušným ziskem. Začneš se zesákem za pětadvacet tisíc a za dva roky už máš doma zesák za sto tisíc - a furt v něm máš jen těch pětadvacet, zbytek jsou přebytky z meziprodejů. A máš hromadu zkušeností. Rotel si nemyslím, že je něco, na čem vyděláš, pokud ho nekoupíš za 299 EUR.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam