• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Výbornej koncák!!!

    Nakamichi / PA-7E II. (Gebrauchtgerät) Transistor-Endverstärker Interessantes Angebot !
    http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=6701602418&
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Pro majitele menších regálovek. Za ty prachy určitě neurazí.
    NAIM NAIM NAIT5i - Zesilovače - HiFi Bazar - www.hifionline.cz
    http://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/zesilovace/naim/18821-naim-nait5i/
    Naim Nait 5si review from the experts at whathifi.com
    http://www.whathifi.com/review/naim-nait-5si


    Ani tenhle ne, esi ho dá pod 40, imo nakonec půjde tak za 30-35max.
    PLINIUS PLINIUS 9100 Silver - Zesilovače - HiFi Bazar - www.hifionline.cz
    http://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/zesilovace/plinius/plinius-9100-silver/
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Já bych v levelu kolem 30k hledal radši integráče.
    Krell / S-300I (Gebrauchtgerät) Transistor-Vollverstärker Interessantes Angebot !
    http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=2709860183&
    Krell / KAV 500i (Gebrauchtgerät) Transistor-Vollverstärker Interessantes Angebot !
    http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=8823164153&
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jedny z nejlepších beden mýho života na prodej v CH:

    Quadral AURUM TitanV +AURUM7+3+STYLE10 in Ormalingen kaufen bei ricardo.ch
    http://www.ricardo.ch/...cher/standlautsprecher/quadral-aurum-titanv-aurum7-3-style10/v/an718748090/
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: Tywe, to je ten psanej text bez nonverbalnich 95 procent :D Ja se u toho usmivam, neboj :))) Pokec na tohle tema v hospode xichtemvxicht by byl o necem uplne jinym :))
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC:

    Kam jdeš s tou pilou - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=pU4ato1Fv3s
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Hej, v klidu!!! Toto, esli to není ironie, je úpně zbytečný (bylo by i tehdy); já su úplná nula vedle hifistů, co to stejný dělají třeba o dekádu dýl. Jen prostě ti chcu říct, že když mně budeš chtít sdělit, že mi mrdáš na nějaký T+A za pětadvacet, tak mně to řekni a neříkej mi, že mi mrdáš na Focaly za tři míče, protože s tím si můj autistickej mozek neporadí a já ti budu _muset_ napsat, že o ničem takovým jsem nikdy nemluvil, že jsem se on purpose zarazil okolo tisíce euro. Si to hlídám tady!:) A sere mě, když někomu podám balón a on mi vrátí střelu tankem :)

    Su zvědavej na budoucnost tvé sestavy. Pozvi si někoho s hodně dobrým koncákem, abys viděl, co ty bedny umí naspodu, jsou to drtiče!
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: Co se ještě dá zlepšit na zesilovači, který už teď má "neslyšitelné zkreslení", nebo obecně na jakémkoli komponentu, který nevnáší slyšitelné zkreslení? :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    proste jsem toho slysel zatim pramalo, az smardlavy prd, nejsem ani vypar nad audiofilovym hovnem, a nemam zadnou kloudnou argumentaci. Stejne tak mam pocit, ze kdo od roku 2008 poradal audifilni akce v brnenskym kine, zajima se o to souvisle v kuse /ty/, bude mit 1000x vetsi pravdu, nez nekdo _jiny_, kdo po tu samou dobu cte stereo video a diskuze na internetu.

    Proste _potrebuju slyset_ jiny plechovky, bez toho se nazorove neposunu - a to bez ohledu na cokoli
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: V pohode, jsem trochu cernobilej, vim to. Ade zdi ke zdi... Nejen v tehle diskuzi. A taky proto, ze nevetim, ze rotel za dvacku (a to ty my komponenty jednotlive v roce 1995 kolem dvacky staly) budou hraji o moc jinak nez stejny draha jina znacka
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Jestli může nebo ne remains to be heard. Luděk maká na něčem dalším.
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: A co ten Sroll - může tedy být ještě slyšitelně lepší zesilovač? Nebo se už - konečně :) - podařilo vyrobit něco, co má menší vady, než člověk dokáže detekovat?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Aspoň něco máme společnýho :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: Zatím ne, zato jsem už ale spoustu času strávil debatováním s tebou :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Hráls už někdy na klavír krávě?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Ještě aby sis nemyslel, že se z tebe snažím dělat blbce nebo něco, tak prostě co se snažím říct je, že nerozumím, proč si na podporu svýho zcela legitimního a právoplatnýho postoje ke svejm ne/investicím v oboru audia vybereš absurdní příklad s milionama a statisícema. Já třeba úplně mrdám na auta, sám žádný nemám, půjčuju si nějakej vrak od bráchy a úplně je mi to jedno, do auta bych nejradši nedal ani korunu, případně kdyby, tak je pro mě přijatelnýho něco za dvacku, co mě dopraví z A do B.. Ale jaktěživ by mě nenapadlo na podporu tohoto svýho postoje vytáhnout argument, že nebudu kupovat "Bentley za čtyři míče" nebo "bávo za dva míče". Což ty děláš. Nechápu. Jak kdyby neexistovala nekonečná škála aut počínaje ojetým CXem za deset tisíc přes Focusy a Mondea za pade až po nový Mazdy, stále do půl mega. Ale třeba nechcu ani ty - ok!! Ale, kurva, proč bych to měl demonstrovat tím, že budu vykládat o tom Bentley za čtyři míče?
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: Určitě není normální, aby se nový auto prodávalo za dvě mega a stejný typ rovněž nového auta stál u stejnýho prodejce za dva roky polovinu. To fakt normální není... A na ty příklady s autama se vyser - nefungují ani u slepých testů ani tady :)

    Co ten Sroll - může být ještě něco slyšitelně lepšího?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Znám jednoho, co koupil nový auto za dvě mega a během několika málo let mělo hodnotu pod mega. Myslel jsem, že je to normální, ale asi bychom se teda měli všichni podivit?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: To je v pohodě, já jen že mezi Rotelem a Focalama za tři míče je poměrně široký pole, jestli rozumíš, takže nerozumím, k čemu skutečně je pronášet věty jako "mám doma škodovku, protože nemám na Rollsa". Dokonce i takhle uvažovat ve vlastní hlavě je k ničemu. Nerozumím, k čemu to je.
    Já beru, že nechceš investovat ani desetitisíce, ani dva desetitisíce, abych byl zcela přesnej (slovy dvacet tisíc) - - a to je v pořádku. Ale tak snad to lze říct právě takhle: mrdám na audio a nebudu do něj cpát ani dvacku třicku, protože to pro mě není priorita, baví mě něco jinýho. A je to. Ale tyhlety třímíčový nebo statisícový deklamace, těm prostě nerozumím. Doporučil jsem snad někdy někomu něco za statisíce? Doporučil tady někdy někdo někomu cokoli za statisíce, let alone miliony? Fakt nelze udržet vlastní představivost na uzdě? Takhle argumentujou baby: ty nikdy nikam nepřijdeš včas. Focaly za tři míče, investice za statisíce. Well, jen jsem chtěl říct, že nechápu, proč takový věci píšeš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam