• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Accuphase je pěkný, ale strašně drahý (myšleno ty dobrý jako M-2000 aj.).

    Kouzelný tajtrlíci v tom nejsou, jen hodně dobrej obvod a návykovej zvuk, kterej člověku přijde tak skvělej, že už ho nechce měnit ani nic dalšího zkoušet. A všechno ostatní hraje jak klubko drátů. Nemyslím, že bude ještě něco poteď.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    U ceho si vlastne ted skocnil, po tech vsech letech? Kdysi tu probehl "zert na tve konto" o nejakych magickych koncich s trpaslikama uvnitr, to mas doted?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ...i kdyz je to T+A pekny (taky se mi libi tenhle typ designu), muj takovy vlhky sen je sestavicka od Accuphase. Jasne, jsou to japonci, zadna evropa/usa... ale sel bych do toho.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Sám tu mechaniku mám - a byl.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: T+A CD za tu petistovku byl kauf...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ve starejch dobách tady pak existují bedny jako Duntech Sovereign, Dunlavy SC VI, SAC Anthaeus, Cabasse Albatros, MB Quart Referenz, Infinity IRS Beta, Apogee Diva, Magnepan 20.1, Martin Logan Monolith III a další a další, který se nechají koupit za rozumný peníze a stále i dnes jsou na špici.

    Můj sen je Martin Logan Statement první generace. Nejhezčí bedna na světě - dvojkanál váží tunu! Ještě nikdy se neprodával.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tolik zas ne. Počítej optimisticky tisíc konec, tisíc PreDA (to je ten lampovej předkodac) a před týdnem se za pětset (!!!) vydražila ta odpružená mechna (http://www.ebay.de/itm/350935055519?_trksid=p2055120.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT).

    Tyjo, podle mě nic. Teda ne za paníze, který má k dispozici našinec.

    Celkem se mi líbí šneky, ale potřebuješ k nim čtyři stereo konce, což z celé záležitosti dělá ještě dražší hromadu krabic, než je, pak jsou úchvatný Grande Utopie (ty jsou asi lepší než libovolný Titany včetně Mk V, což šneky nebudou, ty jsou tak nastejno), jinak moc nevím. Samo MBL a A Capella a tyto monstra, ale to je úplně mimo glocnu, Utopie se dají aspoň koupit jetý.

    Z dosažitelnejch věcí se prodávají občas třeba JBL Ti 10k, ale jsou horší než 250ky. Quadral má novej Titan Mk VIII, ale myslím, že Mk II musí bejt zákonitě lepší (neslyšel jsem ani jeden) a stále bych vsadil na Mk V, protože Schaper byl génius. Nový Nautily 800 od B&W jsou horší než starý Matrixy 800 o světelný roky. Mít fetiš na nový věci a řekněme půl milionu na aparát, tak absolutně nevím, co bych dělal. Z druhé ruky vybuduješ absolutorium za tři kila.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    njn, krasnej stroj. K tomu preamp, cd s dac, a jses na 4 - 5 tisicich, nejaky ty Titany... a jeste to sehnat.

    Coz me privadi na myslenku - kdyz se bavime o druhe ruce - jake soucasne repro je treba adekvatni k tem titanum? Nebo k Ti250? Cca. pred 10 lety jsem prestal kupovat S&V a uplne ztratil prehled.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To já do toho asi taky nejdu :))) Co bych s ním dělal. Ale je nádhernej. Design T+A je prostě nádhernej.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: Tak drzim palce! Ja do toho nejdu, nemam bokem dost keše...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Taky ho sleduju :) Podle mě 1000-1300, tenhle je šedej, což je u T+A vzácnější barva, a vypadá překrásně, takže uvidíme. Jo, toto je ta správná verze. Má čtyři trafa vevnitř!
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Tak na kolik to vyleze? (btw. - tohle je ta "spravna" verze? (bez M v nazvu))

    http://www.ebay.de/...DE_Elektronik_Computer_TV_Video_Elektronik_Verst%C3%A4rker&hash=item19e5fd4abc
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Tady se z něj (za tu cenu) celkem rozpadli:

    Adcom GFA-555 power amplifier | Stereophile.com
    http://www.stereophile.com/solidpoweramps/678/
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: :) hele, ma to znamej nekde ve skladu nebo v truhlarne, rikal, ze je 2x 400 wattu, tywe, to musi hrat neasi, ja tu znacku ani neznam, takze tak... nemohl jsem srackovat, tak me to vyfrustrovalo :D
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: No však ses hned dozvěděl, cos potřeboval, ne? :)) By mě jen zajímalo, jak na takovou věc člověk vůbec přijde! Zesilovač Adcom, auto Ssangyong... jak? Proč?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Satane, tyho slysis... :)) Uvidime se v pekle, Machaliku a budes naveky poslouchat volkmena na sluchatkach z trznice! Osobne na to dohlidnu! :D


    (normalne se sem zeptal tywe, nemam to, nechci to kupovat, jen me to zajimalo, tywe! Peklo, jedina tvoje dalsi zivotni cesta je peklo!) :D
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Zařadil bych ho mezi šity, sotva se na něj podívám. Jak na něco takovýho člověk vůbec přijde?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Vypadá jak Rotel.

    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Co je zac Adcom GFA-555? Vubec neznam, neumim zaradit... slysel jste nekdo, znate?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AHASVER: Taky znám, je moc šikovnej, dělá mi veškerý Revoxy a Michelly, i když u toho nadává, že ty desky jsou lisovaný z kozích bobků. Ozvi se mu, je rychlej a levnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam