• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Nevidel prosim nekdo z vas prodavat kabliky do ramenka s tim, ze na prenosku maji ty nastrkavaci dutinky a na druhem konci ten malinky petikolik? Hotovy - abych to jen zatahnul do ramenka a nemusel nic pajet... Diky
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Ty designovy banbule bych si fakt rad poslech :)
    MATT
    MATT --- ---
    Haliaetus Technologies HA-325 Firebird speaker





    http://www.6moons.com/audioreviews/haliaetus/firebird.html
    MATT
    MATT --- ---
    Cabasse La Sphere.




    MATT
    MATT --- ---
    Nola Grand Reference

    MATT
    MATT --- ---
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Proste v mych 18 metrech poslechoveho prostoru zni rakve snad i jen na 10W "vykonu" pekne, hutne, prostor slysim, a vic nahlas je to uz skoro neprijemny, protoze se mi hybou chlupy na nohou :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Umim si predstavit, ze postavis dum, ve kterem mas svou mistnost, s optimalni akustikou pro konkretni repro, atd... nejdriv vyberes system, a kolem nej si postavis dum...

    Pro nas, bezne majitele sedesatimetrovych kralikaren, nema vubec smysl nad tim byt jen uvazovat... Ale je to krasny, o tom zadna
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tady se prodává jeden sub ze dvou: http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=1229566838&

    Moderní hifi má tu nevýhodu, že se začalo úplně VŠECHNO dělat pro manželky a i bedny za půl milionu korun jsou pořád jen hubený sloupky metr třicet s dvěma třema dvaceticentimetrovejma basákama. A bohužel - ať děláš co děláš - stejně vždycky bliješ bramborovej salát. Prostě to nehraje. Jak na člověka bedna nehraje i shora a nemá to minimálně kupu dvanáctek nebo větších, tak to nemá nic společnýho s živou muzikou. To už dneska nenabízí skoro nic pod milion.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    tak je to investice na cely zivot, zadny dalsi hledani, zkouseni...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    E2 se prodávalo na AudioMarktu asi před pěti lety za 40 000 EUR (jetý).
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: JJ, ta e2, co vypada jako plachetnice, je uplne bozi. Libi...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Jooooooo. Jsou překrásný!
    Nástupcem byla E2 (http://www.martinlogan.com/products/statementevolution2 ), která měla placku na vejšky a linear array konusů na středy (stále dipól) a k tomu osmibasákový suby. Ta bude hrát ještě líp a je taky skvostná (vypadá jak nějaká plachetnice), ale já jsem staromil a víc se mi líbí jednička. Toto jsou - spolu ještě s pár dalšíma od Infinity, SAC, Genesis (což jsou Infinity), Wisdom Audio atd. - beztak ty nejlepší bedny, co kdy spatřily světlo světa.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Tohle je ta prvni generace?
    MartinLogan | Statement
    http://www.martinlogan.com/products/statement
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Accuphase je pěkný, ale strašně drahý (myšleno ty dobrý jako M-2000 aj.).

    Kouzelný tajtrlíci v tom nejsou, jen hodně dobrej obvod a návykovej zvuk, kterej člověku přijde tak skvělej, že už ho nechce měnit ani nic dalšího zkoušet. A všechno ostatní hraje jak klubko drátů. Nemyslím, že bude ještě něco poteď.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    U ceho si vlastne ted skocnil, po tech vsech letech? Kdysi tu probehl "zert na tve konto" o nejakych magickych koncich s trpaslikama uvnitr, to mas doted?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ...i kdyz je to T+A pekny (taky se mi libi tenhle typ designu), muj takovy vlhky sen je sestavicka od Accuphase. Jasne, jsou to japonci, zadna evropa/usa... ale sel bych do toho.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Sám tu mechaniku mám - a byl.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: T+A CD za tu petistovku byl kauf...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ve starejch dobách tady pak existují bedny jako Duntech Sovereign, Dunlavy SC VI, SAC Anthaeus, Cabasse Albatros, MB Quart Referenz, Infinity IRS Beta, Apogee Diva, Magnepan 20.1, Martin Logan Monolith III a další a další, který se nechají koupit za rozumný peníze a stále i dnes jsou na špici.

    Můj sen je Martin Logan Statement první generace. Nejhezčí bedna na světě - dvojkanál váží tunu! Ještě nikdy se neprodával.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam