• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DOCKINEZ: Já nebyl, ale vypadá ti impozantně. I tak, moje srdce tkví v páscích či plasmě. Toto nevypadá jako plasma.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hola, jak vlastne bylo v Mnichove?

    Mel nekdo moznost se zastavit tady?

    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    byl nekdo v nedeli na Shepherdovi? Bylo to zradlo... a jako bonus bubenik v kennyho kapele, co driv hral v Double Trouble Stevieho Ray Vaughna (znalci zamacknou slzu).

    Kvuli takovejm okamzikum stoji za to poslouchat hudbu.
    SVANC
    SVANC --- ---
    Dobrej pokus :-D
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    FUZZSTORTION: Hlavně si to kup i s kabelama, tyhle bedny už si to zasloužej. Myslím že ve špalíčku běžně hrajou hrajou na Krautwire Clever- dobrá volba. Abys to pak doma nehodil na dvoulinku a nebyl zklamanej.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jsem si právě vzpomněl, proč jsem se tomuhle celýmu přestal věnovat.
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    HERR_FLICK: O bazarovém jsem se zmínil už. Stejně nekupuji dříve než to uslyším sám. Dobře, prosím, do "duelu" mi dejte třeba tip nebo nasměrujte na alternativní značku, řadu, modely. Do poslechového prostoru 350x400x260 cm, sloupovky k jedné celé stěně, preferuji zvukově jemnější (ne syčící kovový chladný jaký mají monitory), více ke středu, s pevnějšími spodky (ne blátivé rozplizlé zahuhlané). Hudební žánrová škála velmi rozmanitá (rock, pop, alternativa, avantgarda), nejméně snad z klasické vážné hudby, ubzučeného heavy a akustické muziky. Cílem je jednoduchá, účelná stereo sestava se středně pokročilým gramofonem v čele (a CD přehrávačem jako sekundární). Zesilovač se ještě vybírá, ale měl by účinně sekundovat s daným repro. A měl by být dělený na předzes. a konec. Místnost je typicky obýváková, tzn. silný koberec, tři velké knihovny u zbylých stěn. Nehledám výkon co bude oprašovat knihy, klepat oknama a to přesto, že jsem v RD. Hmm? :-)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    FUZZSTORTION: machalik spis smeruje otazku na to, jestli chces opravdu splachnout 50k za kepl jeste ve svetle toho, kdy podstatne lepe hrajici ojetinu sezenes za polovinu?
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    MACHALIK: Odpověď budu znát až si to poslechnu na CD i gramofonu a zesilovači. :-) A přiznám i barvu - líbí se mi účelný jejich vzhled. Ale je pravda, že na vzhled nehraje nic. Carisma jsem slyšel na jedné poslechové akci a bylo to hodně dobré - lahodilo to mému vkusu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FUZZSTORTION: A fakt chceš toto? Se ti někde líbily nebo proč by jinak člověk uvalil tyto peníze za takovouhle bednu? Proč ne cokoli jinýho? Co zahraje?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    FUZZSTORTION: no máš v tom repráky za 1000USD, takže 50 ještě nejni úplně nejvíc napálená cena. Těch 35 za bazoš zní přiměřeně
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    MACHALIK: 48-50k Kč bez dalších nákladů. V Ostravě zajdu asi do studia Špalíček poslechnout s několika svými oblíbenými CD. Odtud dokonce mají i nějaké dva akční sety s Piccolou a NADem dohromady. Ale hledám spíše dělený zesilovač (předzes. a konec).
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FUZZSTORTION: Masakr, čili nová cena tak pade?
    Jakpak asi budou hrát???

    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    MACHALIK: Ideálně méně než je oficiální cena. Ale ještě jsem je neslyšel v nějaké "posluchárně" společně s nějakým solidním zesilovačem. Už byl spatřen i bazarový pár za 35k Kč.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FUZZSTORTION: Je to sračka už od pohledu, není důvod, aby to hrálo dobře. Kolik za to chceš dat?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    FUZZSTORTION: no hele co bys cekal, osazeni je seriozni, neni duvod aby to hralo spatne. Zajimavy by bylo videt mereni, ale ta se zdá se nikde moc neválí
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    Je tu někdo majitel modelu Piccola od XAVIANu? Zvažuji koupi a zajímaly by mě třeba i nějaké kritické poznámky, pokud jsou. Recenze vypadají slušně, ale to vychvalování je možná i místy lehce podezřelé. :-)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    NECRON: na to se dá odpovědět třeba takhle http://people.xiph.org/~xiphmont/demo/neil-young.html
    NECRON
    NECRON --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam