• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

    Jaké preferujete středy

    18 hlasy od 18 respondentů

      rozbalit záhlaví
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      SVANC: Samozřejmě když budeš poslouchat hudbu z mobilu na WC nebo na zatlumeném WC, bude to mít zásadní vliv na kvalitu zážitku.
      Ale furt to bude z mobilu. Nenaděláš nic. Ani slepej test mobilů ti nepomůže se dobrat lepšího výsledku.
      SVANC
      SVANC --- ---
      MACHALIK: Jednotlivé vlivy jsou důležité tak, jak moc jsou slyšet. Pokud jde o akustiku, může si na tom videu každý ověřit, že se jedná o takový rozdíl v kvalitě zvuku, který by bylo snadné poznat i naslepo. Pokud by stejně důležitý měl být i zesík, tak by podobně snadno měl být poznatelný i jeho vliv - přitom ty sám přiznáváš, že rozdíl mezi zesíky není ve slepém testu poznat.

      A je úplně zbytečné posouvat to do osobní roviny. I kdybych hudbu poslouchal na WC z mobilu, nic by to neměnilo na tom, že ty tvoje výroky o důležitosti akustiky versus zesilovače jsou totální nesmysly. Nicméně je sympatické, že se k nim stále hlásíš :)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      SVANC: Jako na dozvuk a cháru to vliv má, to nikdy nikdo nepopíral. Otázka je, jak je to důležitý. Ty se furt tváříš, že je to nějakej svatej grál, ale co naplat, zmrvenej zdroj to nezachrání. A hifárna na piču (JVC, Visaton, kdejakej šit) je zmrvenej zdroj. Tak se aspoň můžeš uklidňovat tím, že ten syntetickej, hučící zvuk máš kvalitně zatlumenej :)
      JOHNY_SMRZ
      JOHNY_SMRZ --- ---
      Zdravim, potreboval bych prevest par starejch (jeste nezkurvenejch kompresorem) vinylu do digitalni podoby a chtel bych se zeptat kam zajit ci koho se zeptat. Rad bych z toho vyzdimal maximum a rozhodne nechci aby to slo z nejakyho kolisaveho gramce :) Dik ;)
      SVANC
      SVANC --- ---
      To video dobře demonstruje obecně uznávaný fakt, že vliv akustiky místnosti na výsledný zvuk je zásadní - daleko větší, než má zesilovač, o kabelech ani nemluvě. Koneckonců i ty sám uznáváš, že rozdíl mezi zesíky se nepozná naslepo - tedy jen ušima :-D. Zato rozdíly v kvalitě zvuku na tom videu slyší každý, kdo není hluchý. Je ale zjevně zbytečné snažit se ti to vysvětlovat, když jsi schopen vážně tvrdit, že má zesilovač větší vliv než reprobedny nebo akustika.
      A podsouvat mi názor na nějakou věž od JVC, o které jsem nikdy nic nepsal, je čistý argumentační faul.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Ale jako jo, pěkný video. Kdyby to dělali v bílé barvě, ty pěny, ev. jim dali trochu nějakej ksicht, třeba je potáhli nějakou bílou průzvučnou látkou ještě, tak je to pěkná demonstrace, jak na určitejch frekvencích zatlumit místnost za asi málo peněz. Dole to samo fungovat nebude, ale to se ani nečeká.

      No a že to z věže od JVC neudělá hifi, to je kromě tebe taky asi každýmu jasný, čili vlastně není nikdo s nikým ve sporu :)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Well, ladíš brzdy, ne motor, to je celý. Brzdí to dobře, ale furt to nejede, s tím nic nenaděláš :) Dobrý brzdy na trabantu jsou furt jen brzdy na trabantu. Těžko vysvětlovat člověku, kterej nevěří na motory :)
      SVANC
      SVANC --- ---
      Prostě samý nedůležitý věci, jak je ostatně slyšet i na tom videu :)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Tak určitě! Prostě menší dozvuk a rovnější chára, nic víc, nic míň. Z visáčů to hifi neudělá :)
      SVANC
      SVANC --- ---
      Nějaká akustika je zkrátka na žebříčku důležitosti zanedbatelná. Rozdíly mezi charakteristikami jsou velké, ale přitom jsou jedno.
      Tak určitě, viz NECRON :-DDD
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Tak samozřejmě, že bude. Dozvuk a kvalita zvuku nejsou synonyma.
      SVANC
      SVANC --- ---
      NECRON: "Dobrý aparát v koupelně bude hrát mnohem lépe než mrdkoaparát v zatlumené poslechovce"
      :-D
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      TURF: Pochopitelně. Kdybych si pouštěl hifi z noťasu jako ty, byl bych napruzenej úplně stejně ;)
      TURF
      TURF --- ---
      TEDDYBEDDY: jenom tak reaguju, abys mohl pokracovat :)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      TURF: Díky za reakce. Popravdě, páč vo hifi si s tvejma kámošema moc nepokecám, tak si aspoň ze sportu dělám takovej sociologickej průzkum. Potřeboval jsem identifikovat svůj fanklub, abych viděl esi ten/onen nýmand mele stejný píčoviny i v jinejch klubech. Budhisté se totiž domnívají, že každej je v něčem dobrej, tak jsem tomu dal šanci. Já zas tvrdím, že když je někdo takovej mimoň, že chytračí v topicu vo kterým ví prd, je definitivní idiot obecně. Ale neber si to nějak osobně, nakonec seš tu mezi svejma ;)
      TURF
      TURF --- ---
      TEDDYBEDDY: to jako mazes tejden starou OT reakci a nahrazujes ji novou, stejne komickou, protoze se ti nedostava pozornosti? :-D
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      Cywe nikdo z majitelů underlowendu si se mnou nechce popovídat o kvalitních mp3, hifi zvukovkách a psychologickejch poruchách z konzumace muziky z noťasu?

      TURF: No a co ty amigo, jax poladil softvér- jak ti šlape hiphop :o)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      DRAGON: No tak jak je to s tou tvou " psychologickou" poruchou? Jakej novej fejk sis zas pořídil na broušení hifi mp3? Povídej- přeháněj :)
      TURF
      TURF --- ---
      TEDDYBEDDY: no tak je sem netahej
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      DEIKSAC: Naopak. Já mluvím o zcela konkrétním id a jeho konkétní vrozené psychologické poruše :o) O čem mluvíš ty?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam