• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

Jaké preferujete středy

18 hlasy od 18 respondentů

rozbalit záhlaví
      DELLAMORTE
      DELLAMORTE --- ---
      TR1: Akorát to kdybych dotáhl dom, tak se budu stěhovat :D Zajímalo by mě kolik za to může chtít a volat se mu mě moc nechce...
      TR1
      TR1 --- ---
      DELLAMORTE:
      to je od stejneho prodejce, mozna se tam potkame :)). On tam ma hezkych veci celkem dost.
      TR1
      TR1 --- ---
      Jsem se zamiloval ale porad se nemuzu nejak rozhodnout :)

SONY -TA-E80ES and TA-N77ES :--------- REFERENCE MASTER---------------- - Sbazar.cz
      http://www.sbazar.cz/milanpatek61/detail/12454418-sony-ta-e80es-and-ta-n77es-reference-master-
      HERR_FLICK
      HERR_FLICK --- ---
      BURYAN1: spolu s Magionem patrila pred lety Wega mezi me oblibene znacky
      BURYAN1
      BURYAN1 --- ---
      Má někdo zkušennost s touto značkou? Wega-made in west germany

MATT
      MATT --- ---
      ENGUMAZ: to mě taky ne, jen jsem hledal gramo + redukce..
      ENGUMAZ
      ENGUMAZ --- ---
      MATT: díky. já to samozřejmě hledal. jen mě nenapadlo, že se to jmenuje unašeč...
      MATT
      MATT --- ---
      ENGUMAZ: nevime, ale google nam to prozradi ;)
      Gramo příslušenství - KTS-AME s.r.o.
      http://www.ame.cz/Gramo-prislusenstvi-_g40520841_10699.aspx
      ENGUMAZ
      ENGUMAZ --- ---
      nevíte někdo, kde koupit středovou redukci na singly pro gramo?
      dík.
      BREGALAD
      BREGALAD --- ---
      Lidi, vždyť neustále je to o tom samym. Kombinace bedny a zesilovač. K něčemu seděj líp Xaviany, k jinýmu Wharfedaly, a td. Navíc je tu rozhodně neopomenutelnej a nezanedbatelnej faktor a to je lidskej faktor. každej z nás má trochu jiný preference co se zvuku týče a proto existují poslechový studia, abyste si to kdyžtak (relativně nezávazně) mohli poslechnout a ten či onen názor si vytvořit snadno sami.

Nebudu sem psát, jaký který a čí, aby to nebylo označeno za reklamu, ale také jedno studio mám a prodávám v něm obě značky (a další).
      MADCAT
      MADCAT --- ---
      Revoxy tu někdy někdo doporučoval, možná Machalik, nevím... na jedny jsem náhodou narazil - dobrá koupě? A jsou to ony ty doporučovaný?

REVOX Symbol B MkI (5597571676) - Aukro - největší obchodní portál
      http://aukro.cz/revox-symbol-b-mki-i5597571676.html
      HERR_FLICK
      HERR_FLICK --- ---
      KOUMAK: nevim jakej druh cestin ty pouzivat, me pride, ze tady zminuje, ze je prave slysel...VOZKA: VOZKA:
      KOUMAK
      KOUMAK --- ---
      Náhodou jste mě potěšili. K tématu nemám nic, Perly jsem neslyšel, ale slyšel jsem Bonbonusy a nakonec jsem koupil Wharfedale 220. Ale fascinujou mě komentáře od "zasvěcených" lidí, kteří hodnotěj bedny bez poslechu a maj zcela jasný názor. Většinou je to věta typu "ještě jsem je neslyšel/a, ale"....:-)
      VOZKA
      VOZKA --- ---
      DELLAMORTE: Jasně, já když jsem si to přečetl, tak jsem nevydržel, sorry za zasírání vlákna :)
      MATT
      MATT --- ---
      DELLAMORTE: mě pobavil i ten článek. hláška, že bedny řadí tóny za za sebe mi uvázla až do dneška ;)
      DELLAMORTE
      DELLAMORTE --- ---
      VOZKA: Já to linkoval kvůli vtipné debatě v komentářích, ale ptal jsem se na úplné jiné :)
      VOZKA
      VOZKA --- ---
      SHADOW__: Tohle jsou regálovky za 25k který jsem slyšel, takže ten rozpor vidím dost jasně. I kdyby v té cenové kategorii patřily k tomu nejlepšímu, tak takový bedny musej mít zákonitě spoustu kompromisů, o kterejch ten člověk skoro nepíše. Co někdo píše o Sonusech je mi jedno, nečtu to, ale tady když už to někdo linkoval...
      SHADOW__
      SHADOW__ --- ---
      VOZKA: Když je něco prostě dobrý a někdo to pochválí, tak je to všechno hned zaplacenej článek a podobně? Podobný články vycházejí i o Sonusu a nikdo nic nenamítá...
      VOZKA
      VOZKA --- ---
      To neni recenze ale PR článek, ne? Ty Xaviany jsem slyšel na výstavě a nevěřim tomu že by se za tu cenu + cenu levnějšího zesilovače nedaly koupit studiový monitory se znatelně lepším zvukem.
      DELLAMORTE
      DELLAMORTE --- ---
      Nevím jestli je to dost hifi, ale jaké máte názory na repro od Xavian, konkrétně Orfeo?
      A nemůžu si odpustit toto, hlavně ty názory dole:
      Diskuze: Xavian Perla: skvost s excelentním zvukem [test repro] – AVmania.cz
      http://avmania.e15.cz/xavian-perla-skvost-s-excelentnim-zvukem-test-repro/?showforum=1&
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam