TOMATSU: Čekoval jsem Heimdall 2 rca. Byl jsem zvědavej na ten pověstnej charakter Nordost. Imo patří přesně do svý cenový kategorie. Dělá svou práci dobře. Charakterem podobnej Clearaudio silverline. Čistej, přehlednej, transparentní.
Ovšem znám kabliky za 1/2- 1/3 ceny, kerý jsou otevřenější, vyváženější, dynamičtější, muzikálnější. Kochal jsem se asi 3 dny tou čitelností a precizním podáním výšek ale ten punč, co člověka nutí si radostně poklepávat noho do rytmu tam nebyl.
Crystal Cable Piccolo o fous lepší, jemnější, lepší středy. V obou případech ale na úkor středobasů a jisté zpěvné bohatosti na středech oproti Krautwie guru např. kerej zdaleka nejni tak čistej, semtam až moc chlupatej ale je rychlejší- prostě šlape.
Starej dobrej stříbrnej Kw 4ltd je pak strčil do kapsy o třídu všechny. Musel jsem vstát a podívat se esi se nedojebalo řízení otáček na gramci, jak to najednou začalo svižně upalovat :)
Neutriky jsou imo ok, mám je jedný staně toho kw 4. Na druhou stranu jsem místo původního phono din naletoval WBT. Pravdou je, že guru s Eichmany dělaj kouzelný středy a jdou nejvíc odspoda, co jsem slyšel ale přičítal jsem to tomu kabelu.