• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jsem myslel, ze Grand Integru ma v CR jen Holoubek.
    TR1
    TR1 --- ---
    DELLAMORTE:
    mam to podobne jen to stehovani mi nehrozi :). Ja to sony odhaduji tak na 30tis.?
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    TR1: Akorát to kdybych dotáhl dom, tak se budu stěhovat :D Zajímalo by mě kolik za to může chtít a volat se mu mě moc nechce...
    TR1
    TR1 --- ---
    DELLAMORTE:
    to je od stejneho prodejce, mozna se tam potkame :)). On tam ma hezkych veci celkem dost.
    TR1
    TR1 --- ---
    Jsem se zamiloval ale porad se nemuzu nejak rozhodnout :)

SONY -TA-E80ES and TA-N77ES :--------- REFERENCE MASTER---------------- - Sbazar.cz
    http://www.sbazar.cz/milanpatek61/detail/12454418-sony-ta-e80es-and-ta-n77es-reference-master-
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    BURYAN1: spolu s Magionem patrila pred lety Wega mezi me oblibene znacky
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Má někdo zkušennost s touto značkou? Wega-made in west germany

MATT
    MATT --- ---
    ENGUMAZ: to mě taky ne, jen jsem hledal gramo + redukce..
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    MATT: díky. já to samozřejmě hledal. jen mě nenapadlo, že se to jmenuje unašeč...
    MATT
    MATT --- ---
    ENGUMAZ: nevime, ale google nam to prozradi ;)
    Gramo příslušenství - KTS-AME s.r.o.
    http://www.ame.cz/Gramo-prislusenstvi-_g40520841_10699.aspx
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    nevíte někdo, kde koupit středovou redukci na singly pro gramo?
    dík.
    BREGALAD
    BREGALAD --- ---
    Lidi, vždyť neustále je to o tom samym. Kombinace bedny a zesilovač. K něčemu seděj líp Xaviany, k jinýmu Wharfedaly, a td. Navíc je tu rozhodně neopomenutelnej a nezanedbatelnej faktor a to je lidskej faktor. každej z nás má trochu jiný preference co se zvuku týče a proto existují poslechový studia, abyste si to kdyžtak (relativně nezávazně) mohli poslechnout a ten či onen názor si vytvořit snadno sami.

Nebudu sem psát, jaký který a čí, aby to nebylo označeno za reklamu, ale také jedno studio mám a prodávám v něm obě značky (a další).
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Revoxy tu někdy někdo doporučoval, možná Machalik, nevím... na jedny jsem náhodou narazil - dobrá koupě? A jsou to ony ty doporučovaný?

REVOX Symbol B MkI (5597571676) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/revox-symbol-b-mki-i5597571676.html
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    KOUMAK: nevim jakej druh cestin ty pouzivat, me pride, ze tady zminuje, ze je prave slysel...VOZKA: VOZKA:
    KOUMAK
    KOUMAK --- ---
    Náhodou jste mě potěšili. K tématu nemám nic, Perly jsem neslyšel, ale slyšel jsem Bonbonusy a nakonec jsem koupil Wharfedale 220. Ale fascinujou mě komentáře od "zasvěcených" lidí, kteří hodnotěj bedny bez poslechu a maj zcela jasný názor. Většinou je to věta typu "ještě jsem je neslyšel/a, ale"....:-)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    DELLAMORTE: Jasně, já když jsem si to přečetl, tak jsem nevydržel, sorry za zasírání vlákna :)
    MATT
    MATT --- ---
    DELLAMORTE: mě pobavil i ten článek. hláška, že bedny řadí tóny za za sebe mi uvázla až do dneška ;)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    VOZKA: Já to linkoval kvůli vtipné debatě v komentářích, ale ptal jsem se na úplné jiné :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    SHADOW__: Tohle jsou regálovky za 25k který jsem slyšel, takže ten rozpor vidím dost jasně. I kdyby v té cenové kategorii patřily k tomu nejlepšímu, tak takový bedny musej mít zákonitě spoustu kompromisů, o kterejch ten člověk skoro nepíše. Co někdo píše o Sonusech je mi jedno, nečtu to, ale tady když už to někdo linkoval...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam