• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MACHALIK: Nejdražší cinch na světě může stát tak dvě stovky, nevm jestli tohle je zrovna věc u který je třeba na zařízení za 80k šetřit..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Uff, to snad neni pravda. Ty cinche jsou tam proto, aby to nemuselo bejt drazsi! Kdyby tam byly drazsi cince - a drazsi panel a drazsi krabice a drazsi chladice a drazsi design a drazsi dalsi picoviny, ktery nehrajou - tak je to cely DRAZSI, a to nebyl ucel; ucel byl, aby to bylo levny a pritom stale excelentne hralo v kategorii do ctvrt milionu. Coz se kurva deje. Na cincich se setrilo, proto jsou tam levny cince. Wtf?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Dyt jsem psal, ze bezna Srollova produkce stoji 200-350k a konkuruje si se znackama, jejichz konce stoji 700k-1m. Je to levny. Tady ses v hajend klubu, ne na skladce. Je to proste levny.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    zvukové třeba ne, ale jinak by to prostě mělo vypadat slušně, ty 20 korunový cinche s šestihrannou matkou snad nejsou jediná možnost na světě
    FATTY
    FATTY --- ---
    DEIKSAC: veril bych tomu, ze s kategorii 5-20 tenhle pristroj porovnavat fakt nemuzes
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    laciný je 5-20, ne 80
    FATTY
    FATTY --- ---
    Nevim jak machalik, ale provedeni pro me znamena vcetne strev, navrhu a implementace.. Takze v mym chapani slova "provedeni zesiku" obsahuje jak to hraje :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Vsak ono to vypada lacine... protoze to je laciny... Dacia taky vypada lacine... ber to jako motor a podvozek z formule v kastli z Dacie: vypada a musi to vypadat lacine, protoze nekde se usetrit muselo. Kdyby to melo kastli z formule, tak uz to nebude moct byt laciny. Cemu porad nerozumis?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DEIKSAC: Teď ale bro už vůbec nechápu, co bys tak na zadním panelu chtěl aby vypadalo draze? Krom toho, že jeden echt WBT terminál na Šrolu je dražší než celej čínskej verk.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    TEDDYBEDDY: ja nesrovnavam jak to hraje, ja srovnavam provedeni a tvrdim, ze stroj za 80 pusobi lacine
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Napříč obory choděj storky ( rybářská latina se tomu říká) jak něco za 4 je i lepší než něco za 8. Zažil jsem i , že něco za 8 překoná něco za 20. Ale něco za 4 srovnávat s něčím za 80? To už je čistá nyxo-švoncovina, čili kokotina. Hájvej tu héél :o)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    hele cela pointa je, ze provedeni srolla za 80k neni nejak zasadne lepsi, nez zesik na lim za 4k. anglicani rikaj give a run for his money
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Dát link na hifi na alibabě je to samý jak držet v ruce blesk a rozumovat vo Kantovi.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Je to ostatne zesilovac.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jiste je to identicke.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    vtipny, JL Hoodův klasickej zesík v A třídě na aliabě za pár babek. zadní panel jak levnej šrol
    Hifi 2.0 channel amplifier Electronic filtering hood 1969 Class A amplifier 10W*2-in Amplifier from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/...searchweb201556_6,searchweb201644_3_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_5
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DOCKINEZ: Takhle to má vypadat:

    INFINITY RENAISSANCE 90 - SPEAKERS - PAIR - USED - OAK | eBay
    http://www.ebay.co.uk/itm/INFINITY-RENAISSANCE-90-SPEAKERS-PAIR-USED-OAK-/262193717953?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Seš hlavička, vyřídím.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: každopádně panu šrolloviu vyřiď, že by bylo docela chytrý si na webu udělat i jinou jazykovou verzi než jen cz
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Veškerá, ale opravdu veškerá pozornost je věnována technologii zesilovače. Na detaily nejsou peníze u tohohle přístroje: je superlevnej. Ten s detailama stojí 195k. Ta Casea je de facto odlehčenej tento zesilovač, nemá keramický plošňáky, jinej, slabší zdroj, nějaký zjednodušení v zapojení atd., a levněji udělanou krabici a jiný věci.

    Vzhledem k tomu, že vím, kolik stojí jen v nákladech výroba jednoho kanálu koncovýho stupně (plošňák + součástky + osazení), tak vím, že ty řeči o součástkách za 3k jsou úplně směšný. Ber to tak, aniž bych ti jakkoli rozkrýval kompletní náklady na to zařízení, že 79k je neuvěřitelná cena vzhledem k tomu, co to je. Můžeš s tím nesouhlasit, ale potom ty vlastně tvrdíš, že hrajou věci za 20 USD, tak pak si od začátku nerozumíme a nemusíme si psát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam