• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Se mně líbí, jak ti stejní lidi nadávaj na to, že jsou někde drahý součástky/konektory/dráty/panely, protože to je všechno jen placebo a bižuterie a nehraje to, i na to, že tam tyhle věci nejsou :) Existuje prostě segment populace, kterýmu se člověk nezavděčí.

    Čili by tam Šroll měl dát lepší konektory atd. a zlevnit, jo? :) Jaks to říkal... chladiče pětikilo, trafo pětikilo, součástky za 3k, krabica za 5k, konektory zadarmo... de facto by prodejka měla být okolo desíti, co?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: se divim, že věnuješ tolik času surfování v těchdle levnejch vodách :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Ty bys celej zes spíchnul do dvacky, pod cenou jednoho kanálu, je to jasný :) Ostatně hrajou už věci za dvojku z Alibaby z roku 69:

    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: cinche furt stejně marný, ale aspoň to vybavil symetrickym vstupem, je tu dual mono a stojí jen něco přes 2000/kilo živý váhy :-)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    jak jsem, rikal, vas boj :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Co tohle, to uz vam prijde ok?

    A200 | SPaudio.cz
    http://www.spaudio.cz/produkty/zesilovac/a200/

    Cena 69k.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WBT RCA FEMALE 0210Ag NEXTGEN (EA) at Music Direct
    http://www.musicdirect.com/p-7725-wbt-rca-female-0210ag-nextgen-ea.aspx

    Jen namatkou vybranej.
    Proc sem chodite, borci, kteri nemate poneti o diskutovanym oboru? To samo by o sobe nevadilo, ale proc prednasite namisto abyste poslouchali?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    LOPIK: a) nejdrazsi cinc nestoji dve stovky, vubec netusis nic, b) jo, i kdyby, tak je jich tam osm plus ctyri repro svorky, tj. 12 x 200 = 2400 nakupka materialu. Udelej si z toho prodejku a pochopis, proc tam jsou levny cince. Presne tyhle naklady tam nejsou, aby to bylo levny.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MACHALIK: Nejdražší cinch na světě může stát tak dvě stovky, nevm jestli tohle je zrovna věc u který je třeba na zařízení za 80k šetřit..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Uff, to snad neni pravda. Ty cinche jsou tam proto, aby to nemuselo bejt drazsi! Kdyby tam byly drazsi cince - a drazsi panel a drazsi krabice a drazsi chladice a drazsi design a drazsi dalsi picoviny, ktery nehrajou - tak je to cely DRAZSI, a to nebyl ucel; ucel byl, aby to bylo levny a pritom stale excelentne hralo v kategorii do ctvrt milionu. Coz se kurva deje. Na cincich se setrilo, proto jsou tam levny cince. Wtf?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Dyt jsem psal, ze bezna Srollova produkce stoji 200-350k a konkuruje si se znackama, jejichz konce stoji 700k-1m. Je to levny. Tady ses v hajend klubu, ne na skladce. Je to proste levny.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    zvukové třeba ne, ale jinak by to prostě mělo vypadat slušně, ty 20 korunový cinche s šestihrannou matkou snad nejsou jediná možnost na světě
    FATTY
    FATTY --- ---
    DEIKSAC: veril bych tomu, ze s kategorii 5-20 tenhle pristroj porovnavat fakt nemuzes
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    laciný je 5-20, ne 80
    FATTY
    FATTY --- ---
    Nevim jak machalik, ale provedeni pro me znamena vcetne strev, navrhu a implementace.. Takze v mym chapani slova "provedeni zesiku" obsahuje jak to hraje :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Vsak ono to vypada lacine... protoze to je laciny... Dacia taky vypada lacine... ber to jako motor a podvozek z formule v kastli z Dacie: vypada a musi to vypadat lacine, protoze nekde se usetrit muselo. Kdyby to melo kastli z formule, tak uz to nebude moct byt laciny. Cemu porad nerozumis?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DEIKSAC: Teď ale bro už vůbec nechápu, co bys tak na zadním panelu chtěl aby vypadalo draze? Krom toho, že jeden echt WBT terminál na Šrolu je dražší než celej čínskej verk.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    TEDDYBEDDY: ja nesrovnavam jak to hraje, ja srovnavam provedeni a tvrdim, ze stroj za 80 pusobi lacine
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Napříč obory choděj storky ( rybářská latina se tomu říká) jak něco za 4 je i lepší než něco za 8. Zažil jsem i , že něco za 8 překoná něco za 20. Ale něco za 4 srovnávat s něčím za 80? To už je čistá nyxo-švoncovina, čili kokotina. Hájvej tu héél :o)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    hele cela pointa je, ze provedeni srolla za 80k neni nejak zasadne lepsi, nez zesik na lim za 4k. anglicani rikaj give a run for his money
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam