TEDDYBEDDY: Ale o to tu celou dobu jde, abys už konečně přestal blábolit pičoviny a začal něco *vysvětlovat*. Doteď jsi použil tunu vlastních definic, který ses asi naučil v hospodě od hluchejch zvukařů, a pak vyslovil několik vlastních axiomů, který jsou přesně opačný, než realita, a pak prohlásil nějaký věty, který nedávají ani smysl.
Jako hele, kromě tebe je úplně každýmu jasný, že ničemu nerozumíš, seš zmanipulovanej řečma v časácích a vlastníma vlhkejma přáníma - viz kupř. přesvědčení, že bedny, který jasně deklarujou papír jako materiál membrány, podle tebe mají a mají a mají!!! kevlar, a následně mletí o "celulózových nanovláknech", aniž bys pochopil, že je to jen marketingovej název pro papír - a na základě těchto elementárních neznalostí vykládáš nějaký náhodný svoje ideje, který pak pochopitelně nejseš schopnej podepřít čímkoli, takže zase jen plácáš kraviny okolo o své ženě a chcaní.
Já ti to neberu, však je pěkný, že i v takovým věku může bejt někdo tak naivní a neznalej, pro mě za mě třeba rozumíš něčemu úplně jinýmu: zahradě, včelám, rybám... ale o akustice nevíš nic, no. NIC.
Kdybys náhodou byl ochotnej přestat žvanit ty svý náhodný asociace a začít se místo toho bavit v aspoň trochu technické rovině, dej vědět. Do té doby se radši zdejchni a mysli si, že basy dělá výchylka :)