• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Borci, neznáte nějakýho dobrýho servisáka elektroniky v Praze? Potřeboval bych někoho, aby se mrknul na zesilovač, na trafo (EI). Bručí z ničeho nic. A aby to nebyl otrávenej morous; strašně už mě serou servisáci, co jim krachujou firmy a oni nadávají, že nemaj peníze, a když jim donesete zakázku, tak vás akorát vypičujou a maj blbý kecy o tom, že to dělat nebudou. Nějakej příčetnej, profesionální servis v Praze?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MQA is Bad For Music. Here's Why.
    https://www.linn.co.uk/blog/mqa-is-bad-for-music
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Rega Rega RP3 - Gramofony - HiFi Bazar - www.hifionline.cz
    http://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/gramofony/rega/rega-rp3/
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    INSOMNIA:
    Me se to vzdycky podarilo driv nebo pozdeji prstem - jezdit po tom zlomu nehtem a posunovat ho tak dlouho, dokud se to uplne nespravi. Jde to, chce to trpelivost.
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    FUZZSTORTION: Nebo aspoň někdo koho znáte? :-)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    SATOO: no :)
    MAJA
    MAJA --- ---
    já neměl odvahu sundat mřížky natrvalo ... rozdíl ve zvuku neslyším, tak mě to netrápí
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MADCAT: ja je mam bezne zakryty. Obavam se, ze kdybych je odkryl, tak jsou promackany vsechny a mnohem vic stredem zajmu maleho badatele :)

Jako sere me to taky, ale bojim se abych je nedokurvil jeste vic, ze jo :) Nez jsme vzal vysvac, tak jsem se taky musel hodne premlouvat :D
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MAJA: Ohnutej špendlík a vytáhnout to jakoby háčkem mě taky napadlo, dokonce jako první varianta, ale i když to pak skoro není vidět, nebo je to schovaný za textilem - do smrti by mě to sralo.

INSOMNIA: I kdyby to mělo vliv nula, na promáčknutej vrchlík se nedá dívat :-)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    no jeste se nabizi otazka jak moc to ma velkej vliv na zvuk (zatim jsem to nezkousel), aby mi to syn nepromacknul kazdej mesic a ja se s tim furt nepachtil :)
    MAJA
    MAJA --- ---
    INSOMNIA: jestli je to tvrdý papír, tak se dá udělat špendlíkem dírka a pak nějakým zahnutým drátkem zevnitř vytlačit a pak dírku zalepit ... nebo odlepit celý vrchlík, srovnat a pak nalepit znovu
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Vejskac jsem uz dal vysavacem, jak jsem uz psal.

Stredobas ale nejde ani kdyz jsem prilozil celiu trubku primo na nej.

Zbyva tedy asi ten duct tape nebo se na to vy.... :(
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To nebude stacit.

Vypada to na polypropylen = pouzij klidne duck tape. Ev. tu kopulku muzes i odpreparovat a vyrovnat zezadu pres pripravek a zase prilepit (nebo ji sprycnout barvou, kdybys z ni sloupl nakej kousek laku).
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    INSOMNIA: Tak zkus napřed obyčejnou izolepu, nebo použij jenom tenkej proužek.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MAJA: to jsme prave zkousel a nejde to

duct tape se bojim, abych ho pak vubec odlepil a nestrhnul nejakou vrstvu
    MAJA
    MAJA --- ---
    MADCAT: já už načapal naše kočky s hlavou (resp 1/2 těla) v subwooferu od domácího kina ... dodnes se divím, že jsem v něm nenašel třeba chřestit kostky lega :-)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: tys nikdy nemel vejskac v ruce?
    INSOMNIA: chmm, jak by to menili v servisu, kdyz bys ji odsmahl?
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MAJA: Zvířata nevím, ty jsem ještě nikdy ničit repráky neviděl. Ale na děcka je to jak magnet :-/
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MACHALIK: Ty stříbrný duck tapes lepí dobře, to by mohlo jít. Taky jsem to tak dělal, když mně synovci kdysi zamáčkli vrchlíky u vejškáčů.
    MAJA
    MAJA --- ---
    ... aneb sláva kovové mřížce u Cantonů, když má člověk děti a zvířata v domě ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam