• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

Jaké preferujete středy

18 hlasy od 18 respondentů

rozbalit záhlaví
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      KRAQUATICE: v Avitsmartu ve Vinohradske trznici Dynaudio emit10 ci 20 (dle penez a velikosti pokoje) nebo tam maji i ruzny levnejsi ala Cambridge Audio, ale na ty jsem zadny recenze necetl
      KRAQUATICE
      KRAQUATICE --- ---
      TOMATSU: diky za tipy. urcite v budoucnu bude prilezitost to vylepsit, jen chci mit neco do zacatku co tu regu alespon neurazi.
      TOMATSU
      TOMATSU --- ---
      TEDDYBEDDY: Tak na druhou stranu je to jen na "rozkoukani" a pak si koupis prenosku dle svych usi, phona a sestavy. Kazdopadne je to moc peknej kus audia.
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      TEDDYBEDDY: Mmch. McIntosh- gramec za £8k dodává v setu s lowend přenoskou Sumiko Blue Point No.2 za £300??? Tj. jako prodávat Bentley na Barumkách. Ať se dou vycpat!
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      TOMATSU: Zas má ale vodrbanou džísku, wůdů amulet + šlukovku na krku. A to se počítá :)

TOMATSU
      TOMATSU --- ---
      TEDDYBEDDY: Myslis tu truhlu s pribehem, co na ni stoji gramo ? :)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      TOMATSU: Tak aspoň to má už nějakej slušnej základ.
      TOMATSU
      TOMATSU --- ---
      Jsem si rikal, ze to bude pro tuto cilovku drevorubcu. A ono fakt :))
      TOMATSU
      TOMATSU --- ---
      KRAQUATICE: To je tezky. Ta Rega neni spatny gramofon a kupovat k ni neco v tomto rozpoctu by ji "urazilo". Kdyby bylo na me, tak bych si jeste pockal a prisetril a sel cestou int. zesilovace s phono modulem ( do budoucna se da poridit ext. phono - treba od Regy, nebo Pro-jectu ) + repro ( spis lepsi regalovky, nez levny sloupy ) . Urcite bych se vyhnul nejakymu provizoriu ala "20let stary zesik z aukra"
      Doporucuju treba sledovat : http://www.hifibazar.cz/ / https://www.hifionline.cz/hifibazar/ , pripadne hifi-fora.
      KRAQUATICE
      KRAQUATICE --- ---
      TOMATSU: jop. tak neco doporucte :)
      TOMATSU
      TOMATSU --- ---
      KRAQUATICE: I za tech 500-600e sehnat int. zesik ( + phono ) + repro bude dost problem sehnat i neco v sekci "bazar" . Bavime se o gramu ? https://www.whathifi.com/rega/planar-2/review
      KRAQUATICE
      KRAQUATICE --- ---
      TEDDYBEDDY: tezko rict. rekneme v rozmezi 500-600e ale nezlobila bych se kdyby to bylo 400. Idealne bych chtela neco co je srovnatelny kvality s tou regou:)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      KRAQUATICE: rozpočet?
      KRAQUATICE
      KRAQUATICE --- ---
      dobry vecer, potrebuju poradit s cim zkombinovat rega p2 ktery je na ceste..
      chci neco adekvatni kvality a resim, zdali pre-amp/amp/reproduktory, ci integrovany amp/reproduktory nebo pre-amp/aktivni reproduktory..
      co byste si k dvojce poridili vy?
      diky:)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      TEDDYBEDDY: Obrazně. Když budeš mít náladu a prachy vylepšit zvuk zdroje, resp. toho gramce, můžeš měnit přenosky, ramínka, předzesíky od 100-200 nebo i 2k éček a vždy to bude změna k lepšímu. Páč základní HW ti to dovolí. Naproti tomu DP i AT jsou hotový lowendový stroje, kerý už nemá smysl abgrejdovat.
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      VICA: Rega a Project jsou v jiný třídě. AT je lepší hipsterskej All-in. Ale pokud neplánuješ ten stávající set nějak postupně vylepšovat, tak asi stačí.
      VICA
      VICA --- ---
      TEDDYBEDDY: Vypadá fajn trn gramec. V podobné cenové hladině mezi gramofony asi příliš velký rozdíl nebude že? Mám na mysli např Audio-technica AT-LP3.

Aktuální gramec mi po zapnutí na zesilovači poměrně hučí, může být způsobeno gramofonem?

Díky V
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      VICA:
      1) zatížitelnost repro je pouze orientační údaj, 5W áčko vyhoví stejně jako 150W a-b, nesmíš akorát utavit hlasitost, záleží jak jsi spokojen se zvukem

2) DP-29 je základní gramec, zvukový přínos přenosky nebude žádnej progres, investuj spíš do lepšího gramce https://elektro.bazos.cz/...erat/85273259/PRO-JECT-DEBUT-III-v-klavirnim-cernem-laku-NOVY-ZARUKA.php
      VICA
      VICA --- ---
      Hola,

Měl bych dva lama dotazy:

1)
      Pořídil jsem sobě repro HGP Mandola, moc parametrů se mi nepodařilo vygooglit (vyjma německého testu), kde uvádí max hlasitost od 42 Hz: 94 dB a doporučený výkon zesilovače od 100 W/4 Ω.

Já k tomu mám zesilovač Technics su-v 450 - je to dle Vás dostačující, abych využil vlastnosti repra?

2)
      Mám k tomu gramofon Denon DP-29f s původní přenoskou, jak moc se vyplatí investovat do nové přenosky?

Díky,
      V
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      TEDDYBEDDY: emit 20 jsem tam ted kupoval a spokojenost
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam