• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    neni to redukce, je to konektor, dela se o sroubovaci - proste tam pripojis dvoulinkou reproduktory.
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    GAISAKA: tak jeste jednou :-)
    "najdes to na webu, staci hledat din repro konektor."
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    BISCUIT13: Díky! Jo, klasický obdélníkový Tesly u toho tata taky měl.

TOMATSU: Jasný, chápu. Pořídím normálni zeso, na CD player z komplu a tak, a tohle bych nechal jenom na s ním spárovanej kazeťák ze stejný řady, bude to takové pěkné retro a u kazet zvuk tak nevadí.

Jen se teda ještě jednou zeptám - jak přesně se jmenuje ta redukce nebo to co mám poptávat?
    TOMATSU
    TOMATSU --- ---
    GAISAKA: Je to skoro 40 let starej receiver ( https://www.radiomuseum.org/r/grundig_hifi_mini_receiver_mr100g.html ) Sice hezkej kus "zeleza" , ale spis bych si ho nechal na koukani, jinak bych se bal skoro na nej cokoliv pripojit.
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    GAISAKA: horsi to ale bude se zvukem, potaky budou asi des bes a jestli jsou uvnitr elektrolyty, tak to asi taky bude ee.
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    GAISAKA: ju, to jsou klasicky reproduktorovy din konektory. urcite je pujde poridit v kramech se soucastkama (ges, gme apod.). audio konektory jsou taky din - cesky se tomu rika petikolik. bude toho u nas hodne, protoze tesla celou svou eru nic jinyho nejela...

ten reproduktorovej je myslim jehlicka plus, ploska minus (bez zaruky) - ale najdes to na webu, staci hledat din repro konektor.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Zdravím, mám lamerskej dotaz.
    Našel sem při úklidu otcův starej zesák Grundig (opravdu starej, přivezl si ho kdysi za peníze z brigády z NDR). Jelikož je to opravdu pohlednej kus kovu, tak jsem si říkal, že bych ho začal používat. Jenže bedny co mám (AQ Kentaur, asi deset let starý) maj konektory - tuším že se tomu říkalo zlatý banánky, prostě se odšroubuje, strčí se tam dráty a zašroubuje) a ten starej Grundig má toto:

Dotaz: dají se ty dvě věci nějak spojit, aby fungovaly, nějakou redukcí nebo tak?

Díky za každou odpověď.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    ADAM
    ADAM --- ---
    a tady moje nabidka bazarovych sluchatek (+ repro marshall).
    bazar - Nabídka rozbalených kusů sluchátek k prodeji
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GJ371Vt34Ysag2AmUqhQCX2qispJrXpbZIwwecQo5cc/pubhtml

mam spousty veci i tam neuvedenych. audeze lcd2, hifiman HE560 atp...
    ADAM
    ADAM --- ---
    DUCATIMONSTER: tak pošta. Ale není stereo. To bys potřeboval dva.
    (mám jich dostatek a to i v různých barvách: Black, brown, cream)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ADAM: beru
    ADAM
    ADAM --- ---
    DUCATIMONSTER: za 2500 můžu nabídnout Marshall Stanmore, který normálně stojí 5
    Marshall Stanmore | heureka.cz
    https://m.heureka.cz/reprosoustavy-reproduktory/marshall-stanmore/
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DUCATIMONSTER: bluetooth a dobrý výkon je protimluv
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    BANANABOY: ty bys to jistě zvládl, ale já bych to přece jen dal raději do servisu.
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    MARTIK: Zkus objednat jako nahradni dil a vymenu zvladnes sam ? .)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Ahoj, hledám servis na ostravsku, ale můžu i někam dojet. Odchází mi nějak výškáč u repro. Nehraje, ale když do místa vedle něj cvrknu prstem, naskočí. Ale ne vždy. Spíš ne, než jo :(
    JCIO
    JCIO --- ---
    DUCATIMONSTER: Jestli stereo tak 2x
    JCIO
    JCIO --- ---
    DUCATIMONSTER: Sony srs-xb10
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam