TEDDYBEDDY:
Ty jsi proste zatizenej tema kabelama, ja to vidim.
Classe zatim nemam, uz jsem to zminil, nejspis to zapadlo. Zatim hrajou na starym Sony STR-DG700, nez se naskytne neco rozumnejsiho. Pri nizsi hlasitosti je zvuk naprosto v poradku. Vyssi hlasitosti uz zesik evidentne neutahne, vse co je nad polovinou trpi zkreslenim a nedostatkem objemu. To ale neni muj pripad, z tohoto duvodu je nad pulku proste nepustim. A taky si hlidam vstupni signal, aby byl zesilovac spravne vybuzen (ani moc, ani malo).
Ohledne Classe - me od toho par lidi odrazovalo, zas takova lace to prej neni. Ale v tomhle svete se v inzeratech casto objevujou zajimavy kousky, nebojim se ze by nebyla prilezitost koupit treba Krell, McIntosh nebo neco podobnyho s vykonem kolem 400-500W.
Ohledne propojeni - zdroje zvuku mam propojeny optikou, to kvuli eliminaci zemni smycky. Repro jsou propojeny obyc dvoulinkou 4mm2 a navic Bi-Wire.
TOMATSU:
Hele tim to asi nebude. Ja s nima ve stereu nemam zadnej problem, je to radost poslouchat. Klidne i celkem potichu, v noci kdy je vsude kolem uplnej klid.
Problem nastava az u tech filmu, kdy LFE/SW signal je proste zesilenej malo oproti zbytku. Kdyz jsem na receiveru vypnul SW a tedy nechal presmerovat ten kanal na B&W, tak se to zlepsilo jen minimalne. Nektery frekvence tam z principu nejsou vubec (22Hz na Tesla vs 32Hz na B&W zacatek pasma), zbytek je slabsi. Kazi to zazitek z filmu kdyz vis, ze tam ten zvuk je, ale ty ho neslysis. Napriklad Solo: Star Wars Story - kdyz konci prepadeni vlaku a naklad vybuchne. Nebo Pán prstenů: Společenstvo Prstenu - na zacatku bitva se Sauronem, jak mu usekne prst a nasleduje vlna pres cely bojiste. Tyhle momenty proste v tech filmech jsou, uz jsem to slysel a nechci o ne prichazet.