TEDDYBEDDY: Mam netrenovane usi. Ac jsem si cely zivot sluch setril a slysim na muj vek v lehkem nadrumeru, je mi 40 let.
Jsem nenarocny posluchac - Typicky hudbu posloucham z Google Music na sluchatkach Sony WF-1000XM3. Co je mi znamo, vetsinou to na G-M maji ulozeno jako 320kb MP3. Nasledne se ta MP3 prozene rekompresi do AAC a posle pres Bluetooth do sluchatek.
V poslechovem studiu s dobrou akustikou jsem si na elektrostatyckych reproduktorech poustel proti sobe hudbu obcas z Google Music + Bluetooth, obcas z Windows PC ve FLAC pres digitalni vystup. Toto jsem porovnaval proti mmj opravdu drahemu gramofonu. Pri "mych" pokusech jsem sedel v idealnim stredu, na polohu posluchace jsou elektrostaty velmi narocne.
Ve studiu byly i jine drahe repro, ale ty elektrostaty mi znely nejlepe - pokud clovek sedel ve stredu.
O vse se staral clovek, ktery tomu rozumi a kteremu se moje pokusy s BT sice nelibily, ale toleroval je.
Zkousely se ruzne alba, me nejvic zajimala The Wall od Pink Floyd.
Digital znel pro me usi mnohem lepe nez gramofon, at uz FLAC pres digitalni vystup, nebo Google Music pres Bluetooth.
Nevylucuji, ze nekdo by to mel obracene. Kazdopadne ja mam vybrano po zbytek zivota.