• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    MAJA: Zitra
    MAJA
    MAJA --- ---
    Jdete někdo zítra/pozítří na Audio Video Show ?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MAJA: Však jo, jedno estékáčko a čau.
    MAJA
    MAJA --- ---
    DOCKINEZ: tenhle zesík jsem provozoval po renovaci za svých pubertálních let ... ještě se mi někde funkční válí v kůlně :-)

Uvnitř dělá všechno mimo zdroje a korekcí hybridní IO za pětikilo ...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MADCAT: ad rozměr zesu - on je menší nejen na šířku, ale hlavně je o třetinu menší do hloubky, takže na něj normální komponentu nebo víc komponent beze strachu z pádu nepostavíš.

Co k tomu výrobce vedlo, to asi nepochopím nikdy.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    DOCKINEZ: Tož co by ne, osumdesátkovej design mám rád, a když to třeba ještě i nějak hraje... Taky mám doma pár (opravdu pár) kousků, ale už z raných devadesátek, to už dle mnohých přicházel úpadek "klasickýho" hi-fi a začínaly se katovat kosty co to šlo, páč technologie už byly vyčerpaný a přicházela nová doba - z decků zmizelo dbx, páč výrobci nechtěli platit licence, zesilovače už nevážily dvacet kilo, ale jenom deset, atd...k

...akorát by mně asi trochu štvalo, že ten zesik je užší než zbytek... to by mě zajímalo jakej k tomu měl výrobce důvod...?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nějaký vintage mrtki. Ten SU-Z2 oproti bipoláru dost překvapil.

Celkově nic extra, ale na Insect Warfare a Bolt Thrower to stačí :)

DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    PLAYER: Klidně otravuj, stejnak sem nikdo jiný nepíše. A na tohle se hezky kouká. :o)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Tak vymalovano, prestehovano, jeste prubezne ladim akustiku. Ale uz vas tim tady nebudu otravovat ;)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    MAJA: tenhle AB, rv-9 ma D.
    MAJA
    MAJA --- ---
    PLAYER: má to D-čkový konce nebo klasické AB ?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    TOMATSU: tak nakonec to klaplo, pan se nakonec ozval. Vlastni male studio v Praze, moc mily clovek.

Byl jsem skepticky, zdali bude slysitelny rozdil oproti Onkyu, preci jen je to porad jen receiver a ne dedikovany stereo zesik za bambilion, ale teda wow. Nelituju vymeny.
    BREGALAD
    BREGALAD --- ---
    SKUNKOPUMA: Nevím co IsoTek IsoPlug?
    Možná taky odrudovac kterej prodávají v OBI za cca 300.
    Mám ho doma na rychlovarku, myčku a tp, aby mi to nelezlo do audia a spokojenost. Ten IsoPlug mám na eshopu (hifipartner.cz)
    MAJA
    MAJA --- ---
    PLAYER: taky jsem pár výstav absolvoval a hodně to drhne na akustice - malé pokojíčky bez nábytku (aby se tam vešlo víc židlí, exponátů ...), možná i neochota vystavovatele si s tím vyhrát ... myslím, že velké procento exponátů tam mělo o dost horší zvuk, než by si vyladil člověk doma ...

Za mě B&W 801, Fisher&Fisher, Focal (Grand?) Utopia, KEF R11, Gryphon ...
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    MAJA: tak efektove repro nemuseji byt hned metrove sloupy preci ;) Nekdo dokonce preferuje regalovky i ve stereu. Muj pripad to teda neni, nemam rad "osekany" spodek. Jak se rika, ze basa tvrdi muziku, tak u me to plati dvojnasob. Proto jsem mel dosud regaly doplnene o sub s 30cm menicem.
    V teto souvislosti me prekvapilo, jak pekne reprodukuji nejnizsi frekvence ty 802D. Skoro si rikam, ze bych mohl sub poslat do sveta.
    Kdyz jsem jeste navstevoval pravidelnou HiEnd vystavu v Corinthia towers, tak se nasly jedine dve sestavy, ktere me z hlediska reprodukce basu uspokojily. Jedna byly satelity Cabasse Baltic s jejich firemnim monstroznim subem Saturn 55 a druha B&W800D.
    MAJA
    MAJA --- ---
    PLAYER: jenom adekvátní repro dozadu by už překročilo WAF (woman acceptance factor) a vlastně i mojí chuť zapráskat místnost bednama ...
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    MAJA: prijde na to, zdali to nastvani je opodstatnene, nebo spise psychologicka zalezitost ;) Me usi v kombinaci s tim, co nosim v hlave :), si nekolikat overily, ze nejdulezitejsim clankem v retezci jsou jednoznacne prave reprosoustavy, pripadne sluchatka a zesilovace ci kabely maji vliv na zvuk znatelne mensi (toto neni popirani jejich vlivu).
    Nepovazuji se za postizeneho audiofila, co podklada reprokabely specialnima podlozkama z hifi obchodu, na stereo ma zvlast rozvodni skrin a audiofilni superdrahe jistice, pripadne resi zdroj "ciste" energie zalozni baterii za milion korun ;)
    Nemyslim to zle, byt to tak muze vyznivat. Byt miliardar, tak mam uplne jine preference ;)

TOMATSU: vim o nem, prodejce neni ale bohuzel zrovna komunikativni typ :/
    MAJA
    MAJA --- ---
    PLAYER: to já mám stereo hifi úplně oddělené od domácího kina ... na relativně malý obývák bych měl předimenzovaný AV receiver apod. nebo by mě to (zvukově) štvalo, že stereo není ono ...
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    MAJA: cca 4x6 m. Zesilovač hledám (výhledově Lexicon rv-6), aktuálně bi-amp Onkyo TX SR-707.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam