• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

Jaké preferujete středy

18 hlasy od 18 respondentů

rozbalit záhlaví
      JOPS
      JOPS --- ---
      PLAYER: ty uz mas plochou TV? :)
      DELLAMORTE
      DELLAMORTE --- ---
      PLAYER: Klidně otravuj, stejnak sem nikdo jiný nepíše. A na tohle se hezky kouká. :o)
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      Tak vymalovano, prestehovano, jeste prubezne ladim akustiku. Ale uz vas tim tady nebudu otravovat ;)
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      MAJA: tenhle AB, rv-9 ma D.
      MAJA
      MAJA --- ---
      PLAYER: má to D-čkový konce nebo klasické AB ?
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      TOMATSU: tak nakonec to klaplo, pan se nakonec ozval. Vlastni male studio v Praze, moc mily clovek.

Byl jsem skepticky, zdali bude slysitelny rozdil oproti Onkyu, preci jen je to porad jen receiver a ne dedikovany stereo zesik za bambilion, ale teda wow. Nelituju vymeny.
      BREGALAD
      BREGALAD --- ---
      SKUNKOPUMA: Nevím co IsoTek IsoPlug?
      Možná taky odrudovac kterej prodávají v OBI za cca 300.
      Mám ho doma na rychlovarku, myčku a tp, aby mi to nelezlo do audia a spokojenost. Ten IsoPlug mám na eshopu (hifipartner.cz)
      MAJA
      MAJA --- ---
      PLAYER: taky jsem pár výstav absolvoval a hodně to drhne na akustice - malé pokojíčky bez nábytku (aby se tam vešlo víc židlí, exponátů ...), možná i neochota vystavovatele si s tím vyhrát ... myslím, že velké procento exponátů tam mělo o dost horší zvuk, než by si vyladil člověk doma ...

Za mě B&W 801, Fisher&Fisher, Focal (Grand?) Utopia, KEF R11, Gryphon ...
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      MAJA: tak efektove repro nemuseji byt hned metrove sloupy preci ;) Nekdo dokonce preferuje regalovky i ve stereu. Muj pripad to teda neni, nemam rad "osekany" spodek. Jak se rika, ze basa tvrdi muziku, tak u me to plati dvojnasob. Proto jsem mel dosud regaly doplnene o sub s 30cm menicem.
      V teto souvislosti me prekvapilo, jak pekne reprodukuji nejnizsi frekvence ty 802D. Skoro si rikam, ze bych mohl sub poslat do sveta.
      Kdyz jsem jeste navstevoval pravidelnou HiEnd vystavu v Corinthia towers, tak se nasly jedine dve sestavy, ktere me z hlediska reprodukce basu uspokojily. Jedna byly satelity Cabasse Baltic s jejich firemnim monstroznim subem Saturn 55 a druha B&W800D.
      MAJA
      MAJA --- ---
      PLAYER: jenom adekvátní repro dozadu by už překročilo WAF (woman acceptance factor) a vlastně i mojí chuť zapráskat místnost bednama ...
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      MAJA: prijde na to, zdali to nastvani je opodstatnene, nebo spise psychologicka zalezitost ;) Me usi v kombinaci s tim, co nosim v hlave :), si nekolikat overily, ze nejdulezitejsim clankem v retezci jsou jednoznacne prave reprosoustavy, pripadne sluchatka a zesilovace ci kabely maji vliv na zvuk znatelne mensi (toto neni popirani jejich vlivu).
      Nepovazuji se za postizeneho audiofila, co podklada reprokabely specialnima podlozkama z hifi obchodu, na stereo ma zvlast rozvodni skrin a audiofilni superdrahe jistice, pripadne resi zdroj "ciste" energie zalozni baterii za milion korun ;)
      Nemyslim to zle, byt to tak muze vyznivat. Byt miliardar, tak mam uplne jine preference ;)

TOMATSU: vim o nem, prodejce neni ale bohuzel zrovna komunikativni typ :/
      MAJA
      MAJA --- ---
      PLAYER: to já mám stereo hifi úplně oddělené od domácího kina ... na relativně malý obývák bych měl předimenzovaný AV receiver apod. nebo by mě to (zvukově) štvalo, že stereo není ono ...
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      MAJA: cca 4x6 m. Zesilovač hledám (výhledově Lexicon rv-6), aktuálně bi-amp Onkyo TX SR-707.
      MAJA
      MAJA --- ---
      PLAYER: Jaké bude mít rozměry poslechovka ? A jakým zesilovačem se to bude krmit ?
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      Me se libi, jak je v dnesni dobe modni vytvaret si domnenky a na nich pak budovat argumentaci. Ty repro mam kratce, jsou provizorne v jine, nez cilove mistnosti. Cilova mistnost se bude malovat a akusticky upravovat.
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      MAJA: Tokátu a naplno - závěrečné akordy to vyřeší :D
      MAJA
      MAJA --- ---
      HOWKING: pustil bych Bacha nebo Iron Maiden, trochu volume doprava ... skleničky apod. drobnosti se akusticky upraví (odejdou) samy ... :-)
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      MAJA: On taky ne, jak vidíš a netrápí ho to :D (skleničky na poličce included :D)
      MAJA
      MAJA --- ---
      PLAYER: krása ... já po nich taky toužil, ale nemám vhodnou místnost
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      Tak jsem si splnil dlouholety sen. Nebylo snadne je sehnat, na internetu je snad vic podvodnych inzeratu, nez tech poctivych.
      REDSNAKE
      REDSNAKE --- ---
      MAJA: Ja samozrejme prolezl i zbytektoho eshopu, zas tak linej nejsem. Diky za snahu kazdopadne
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam