• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MARASAN:
    Stereo i domaci kino. neni prostor ani chut prepojovat bedny sem a tam :-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ROMANICAK: jestli na hudebni stereo, tak osobni zkusenost s A/V rcvrs rika "ne." Po prechodu na jednoduchej integrovanej stereo NAD C326BEE bych primarne na (stereo) muziku uz A/V rcvr nebral.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Hmm, co byste rikali na tohle, jako krmeni k B&W 800N ?

Onkyo PR-SC5509 + PA-MC5500 - AV Receivery - HiFi Bazar - www.hifionline.cz
    https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/av-receivery/onkyo/pr-sc5509-pa-mc5500/
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    VEEHELL: a jelikoz ma tuhle 'mancave' a dela zesiky, filtry a efektory pro kytary, komba a zesiky. Uz za komancu v kuchyni pajel a odlejval cudliky a propisotem delal popisky pro kde co. Tak je mozny ze i tohle jsou jeho kopie.

VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    Tatikovy Revoxy.

ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Kamos prodava

VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    dneska jsem sundal kryty u svejch jbl regalu a zjistuji, ze je to na repase ...
    takze resim co koupit misto
    jbl a0102b 9741740 36010
    jbl a0108a 9741760 26211
    AMAROK
    AMAROK --- ---
    Jsem trochu rozmrzelý z toho, že spousta zvukařů přidá do výsledného mixu bas ...... plus spousta DAPů či zesilovačů má přidaného trochu toho tepla (mid-bas) nebo zesílené celé basové pásmo ...... plus prakticky všechny sluchátka mají zesílený bas.

=> třetina mého playlistu se nedá poslouchat, protože overhelming bas. kua.
    CROME
    CROME --- ---
    Lidi co se dohaduji s autisty maji v pekle specialni misto…
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Naopak, je to hodne prinosne a dost zabavne. Zatim podle me vede Hawking 🤓
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    HOWKING: to je ovšem velká škoda, určitě by bylo přínosné dozvědět se, že ty dva šrouby na obrázku mají každý jinou délku.
    Zrovna nedávno jsem totiž potřeboval delší šroub. Ale protože jsem "diletant" a "blbec", tak mě vůbec nenapadno, že ho prostě stačí jen míň zašroubovat a bylo by po problému - šroubu by "narostla délka" :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    FATTY: Myslím, že přínos to má pro všechny, co by se pokoušeli o jeho řešení, které možná náhodou vyšlo a obecně by mohlo naopak i uškodit. Ale pokud zde není nikdo, kdo by toto hodlal podstupovat "dodo", tak pak je to asi zbytečné. Chápu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PLAYER: Ty asi nepochopíš rozdíl v obou pozicích těch šroubů, tak se o to vysvětlování ani nebudu pokoušet.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    HOWKING: tak tvrdit můžeš co chceš, určitě bych ti ani nechtěl bránit v tom, abys mohl napsat, že šroubům narostla délka :)

FATTY
    FATTY --- ---
    Troufam si tvrdit, ze tu nikoho nezajimate, a nema to pro verejnost ZADNY prinos. Co takhle dal pokracovat privatnea nezasirat to tu?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PLAYER: Zase to tvé nedůsledné čtení: Napsal " Žádný tvrdý dotyk - naprosto minimalizovaný přenos." - minimální, znamená nenulový. Ani to u tvou levitací nebude nulový - vždy totiž platí princip akce a reakce, to znamená, že pokud to bude na místě držet cokoli - i třeba magnetické pole, tak to bude mít nějaký přenos. Ale to je marné. Já trvdím, že jsi diletant, co měl možná štěstí při své blbosti a i když nevěděl co dělá, tak mu to možná vyšlo (ale stejně si to změř - možná se i při absenci brumu budeš divit, že jsi naměřil víc dB celkově právě díky vyšším harmonickým.)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    HOWKING: k pláči je, že nejsi schopný své myšlenky napsat do jednoho komentáře. Značí to tvou dětskou roztěkanost.
    Jsem rád, že si se na tu gumičku chytl, použil jsem ji zcela záměrně, neboť sice není vhodná, ale ani tam nepíší, že přenos zvuku eliminuje (protože neeliminuje).
    Takže pane "dost vzdělaný", až budeš chtít zase oslňovat detaily a předhazovat ultimátní řešení, tak to dotáhni do konce, což v konečném důsledku bude pouze levitace trafa ve vzduchu, třeba v magnetickém poli, nikoliv gumové pidi silentbločky.

Celá je to jen a jen o tvém egu, což opakovaně dokazuješ způsobem, jakým a co píšeš. Já jsem problém odstranil svým řešením a to, že to není podle tvých představ, je mi jedno.

Až najdeš odvahu své teorie doložit měřením, tak se mi připomeň, má nabídka sázky platí stále. Připomínám ti, že si mě v prvním komentáři osočil z placeba. To, že si se z toho postupně začal vykrucovat jak slizký had, jen krásně dokresluje tvou mentalitu, o které jsem se vyjádřil v odstavci výše.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jestli si takhle důsledně čteš všechny informace ....
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PLAYER: S gumičkou? Ty jsi to asi nedočetl, že? ;) (dočti - budeš překvapen - o gumičce se tam píše, že nee ;) )
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PLAYER: A pojem vyšší harmonické znáš? A šroubům délka nenarostla? Takže jsi je zašrouboval až nadoraz jak byly předtím? Tyve, fakt jako, to je k smíchu (nebo k pláči).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam