• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    HOWKING: wtf? Ty stahovackama rezes a skrabes vodic? To ses dost levej teda. Zvolim prurez takovy, abych klestema nanarazil az na samotnou zilu. Nasledne chytnu konec kabelu(buzirky) kombinackama a zatahnu. Ten slaby zbytek jiz narizle buzirky snadno uz utrhnu. Zadny kov se nikde po zile nesmyka.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HONCKA: Stahovačka ten kov nařízne a i škrábne, třeba chtějí něco, čím to zvládnou bez poškození. A i když by se nabízel chirurgický skalpel, tak vzhledem k opotřebení je odlamovák prostě dobré řešení. Mě spíš zaráží to lisování konektorů kleštěmi na vytahování hřebíků - to nemají krimpovačky. A taky to pájení cínem (teplota na olovo by ty izolaci tímhle postupem roztavila).
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Asi si na tu stahovačku ještě nevydělali, byť kabel začíná na cca 40 tis. Kč :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MAJA: oni to bastli na kolene akorat ne doma, ale v praci v dilne.
    MAJA
    MAJA --- ---
    by člověk čekal, že mají výrobní proces víc vychytaný než když to bastlím doma na koleně já :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PLAYER: nechápu, proč mu nepořídili normální stahovačku izolace místo pižlání tím odlamovákem
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    PLAYER: To je ten herec z Monthy Python, leccos by to vysvetlilo.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Senior technician a odlamovací nožík^^

The Chord Company : Signature speaker cable being produced
    https://youtu.be/RykPvYOVHaI
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Včera pošťák přivezl. Vypadají pěkně, jsou macatý a těžký, takže určitě budou i dobře hrát ;-)

CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    SVANC: Diky. No slusna diskuse i niz nez dva prispevky pod timto :)
    Ale jinak anglictinu ma slusnou. To muselo dat prace vypotit takovy elaborat 😁
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ja se vratim k tem kabelum, libi se mi reseni sluchatkovych custom kabelu/propojek od https://hartaudiocables.com/ ale nedari se mi najit nejakou alternativu treba v nemecku, nevite?

+ kvalitni konektory/kabely
    + smysluplna cena/reseni
    + custom barvy/uplet/terminaly
    + modularni system (mini xlr)

neco takoveho.. v podstate potrebuji dva kabely s odlisnym terminalem do sluchatek (2x3.5mm a 2xXLRmini) a tri druhy koncovek (4.4mm, 3.5/6.5mm, XLR)

KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    SVANC: tohle jsem tenkrat uplne prehlednul, obcas se to tu nedalo! :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    CLOJSTER: Zkus klíčové slovo, stačí první tři písmena :D
    Nicméně nejkouzelnější byla Machalíkova vlhká fantazie v angličtině o mě, mé ženě a prostitutce: [MACHALIK @ HIFI & TOP AUDIO]
    Btw o dva posty níž je text, jak v tom Clarkově testu dopadl majitel hi-endového studia :D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CLOJSTER: Taky me to zajima, ale nechtel jsem zacit dalsi sahodlouhej flame :-).
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    VOZKA: Kdy to tu bylo? To bych si zkusil i precist :D
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    ...prej High Endu :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Náhodou já oceňuju, že tu je tolik reálně uvažujících lidí. V High Endu bych to čekal obráceně.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    VOZKA: Hmm tak ti pěkně děkuju, to se mi po letech podařilo vytěsnit...
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Já nevím jak vy, ale jsem aspoň rád, že tu tentokrát nepřišel nikdo s příměry mezi hifi a mrdáním.
    FATTY
    FATTY --- ---
    SVANC: omluva se prijima, pokud to uz nikdy neudelas! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam