Teď je ta správná chvíle sem něco napsat, když vidím o čem se bavíte :-D. Když už jsem se tu nedávno kafral s těma
čínskýma káblama, tak třeba bude občas i někdo zvědavej, jestli to teda i nějak hraje. Jo, hraje.
Napřed mi trochu trvalo, než jsem se rozkejval to vůbec přepojit, protože mám dráty natahaný trochu blbě za TV stolkem u zdi, takže to byl trochu mrsk to povytahovat a zase ty nový tam nacpat, ale povedlo se. První poslech byl trochu jako "wtf, dyť to je jakýsi divný". Prostě jako když možná trochu přidám na ekvalizéru na basech a naopak citelně stáhnu výšky. Divnej zvuk a byl jsem z toho trochu rozvrkočenej. Netuším jakej fyzikální jev by za to mohl moct, každopádně ale po pár dnech jsem to pustil znova a jak vyměněný. Nemám možnost a ani se mně teda nechtělo to furt nějak na střídačku přepojovat, abych porovnával, ale i bez toho bylo na první poslech jasný, že nejenže to hraje líp než po prvním zapojení, ale i než to hrálo kdy předtím. Zvuk takovej o dost plnější, plnotučnější, poctivější, citelně víc energie na basech. Daleko víc se mi líbí, má to prostě šťávu. Předtím tam samo basy byly taky, celý spektrum, ale občas se mi to zdálo takový jakoby plochý nebo co. Podotýkám, že jsem to měl zapojený normálníma průhlednýma dvojlinkama 2x2,5 mm nebo kolik z Hornbachu, propojky na bednách byly z téhož.
Jestli za to může nějaká chyba v zapojení, kterou jsem teď předrátováním nevědomky odstranil, nebo ty káble z hobbymarketu neuměly přenést potřebnej proud, nebo prostě jsou ty nový o tolik lepší - nevím. Ale každopádně to hraje líp a su rád, že jsem to zkusil.