• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

Jaké preferujete středy

18 hlasy od 18 respondentů

rozbalit záhlaví
      CLOJSTER
      CLOJSTER --- ---
      PLAYER: to jsem taky udelal... jenze pak tu je spousta reakci na ty tvoje zvasty, ktere uz to neodignoruje. Tak jsem si te zapl, abych videl co tady zas predvadis a krvaci mi z toho oci.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      CLOJSTER: nekdy v lednu si mi vyhrozoval, ze si me davas do ignorace, ty trole :))
      CLOJSTER
      CLOJSTER --- ---
      PLAYER: a na tos prisel prosimte jak, ty trole? :)
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      CLOJSTER: za dva mesice si neprisel na to, jak nekoho nevidet? :))
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      SVANC: presne tak, anketa neni o opravde, hezky sis nabehl a zase si to zjevne neuvedomujes :)
      MARASAN
      MARASAN --- ---
      CLOJSTER: těžce OT; nicmene nevidim prispevky ignorovanyho/ignorovane ani zadny reakce na jeho/jeji prispevky.
      CLOJSTER
      CLOJSTER --- ---
      FATTY: no to prave vim... ale tak MARASAN ma asi reseni. Jak ten double ignore funguje prosimte?
      MARASAN
      MARASAN --- ---
      FATTY: double ignore FTW
      FATTY
      FATTY --- ---
      CLOJSTER: pri ignore bohuzel budes muset cist vsechny ty, co ho porad krmi a krmi; tzn budes mit tu diskuzi porad zaplevelenou :(
      SVANC
      SVANC --- ---
      PLAYER: Tenhle popis sedí úplně dokonale. Na tebe.

Btw ta anketa nebyla žádným hledáním pravdy, ale reakcí na tvé tvrzení, že tady je za klauna někdo jiný než ty. A v tomto ohledu má jasnou vypovídací hodnotu... :D
      CLOJSTER
      CLOJSTER --- ---
      MARASAN: Jo, do ignore si ho zas dat muzu.
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      LOL, vždyť je to jenom hobby a koníček...
      MARASAN
      MARASAN --- ---
      CLOJSTER: nemas IGNORE ?
      CLOJSTER
      CLOJSTER --- ---
      Zabanujte ho, prosim. To se neda.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      MATT: dalsim typickym znakem psychologickych fasistu je to, ze ucelove obvinuji druhe z toho, ceho se sami dopousteji v domneni, ze kdyz tak ucini oni prvni, tak to plati :) Ze je to pruhledne a infantilni, to jim nevadi, protoze vzdy maji po ruce "vsechny", kteri jim tu komedii ochotne potvrdi, nebot v ni jedou s nimi :)
      MATT
      MATT --- ---
      PLAYER: Vytrhávat z kontextu umíš, ale to neznamená, že máš pravdu. Sám padáš do vlastních pastí.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      MATT: tesim se vzdy na to, az nekdo konecne pouzije ve vete "vsichni", zejmena pak v domneni, ze kdyz neco tvrdi vsichni, tak je to tim padem pravda :)

Take se mi libi, kdyz tito psychologicti fasiste presne vedi, o co ja se snazim. Krasne tim potvrzuji ono osloveni :)
      Jinak me se cinske "kyce" moc libi, to uz jsem rikal, zatimco neco, co vypada napriklad jako krabice od bot, nikoliv. To, ze si to stale zjevne nevydychal, to je holt v tve hlave :)
      MATT
      MATT --- ---
      PLAYER: tys to vůbec nepochopil :D všichni ti tady říkají, že kabely jsou vlastně jedno, jen já jsem do tebe rejpnul, že nechápu člověka, který se snaží o "hifi" a zároveň si pořizuje činskej kýč :D zbytek už je jen v tvym mozku, včetně toho, že si myslíš, že slyšíš rozdíl.

CLOJSTER
      CLOJSTER --- ---
      ...no, tak ted je to snad jasne uz i tobe, ne?
      HOWKING
      HOWKING --- ---

kdo je tu za klauna

25 hlasy od 25 respondentů

CLOJSTER
      CLOJSTER --- ---
      Schvalne sem nekdo hodte anketu, kdo je tu za klauna.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam