• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

Jaké preferujete středy

18 hlasy od 18 respondentů

rozbalit záhlaví
      MATT
      MATT --- ---
      PLAYER: Vytrhávat z kontextu umíš, ale to neznamená, že máš pravdu. Sám padáš do vlastních pastí.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      MATT: tesim se vzdy na to, az nekdo konecne pouzije ve vete "vsichni", zejmena pak v domneni, ze kdyz neco tvrdi vsichni, tak je to tim padem pravda :)

Take se mi libi, kdyz tito psychologicti fasiste presne vedi, o co ja se snazim. Krasne tim potvrzuji ono osloveni :)
      Jinak me se cinske "kyce" moc libi, to uz jsem rikal, zatimco neco, co vypada napriklad jako krabice od bot, nikoliv. To, ze si to stale zjevne nevydychal, to je holt v tve hlave :)
      MATT
      MATT --- ---
      PLAYER: tys to vůbec nepochopil :D všichni ti tady říkají, že kabely jsou vlastně jedno, jen já jsem do tebe rejpnul, že nechápu člověka, který se snaží o "hifi" a zároveň si pořizuje činskej kýč :D zbytek už je jen v tvym mozku, včetně toho, že si myslíš, že slyšíš rozdíl.

CLOJSTER
      CLOJSTER --- ---
      ...no, tak ted je to snad jasne uz i tobe, ne?
      HOWKING
      HOWKING --- ---

kdo je tu za klauna

25 hlasy od 25 respondentů

CLOJSTER
      CLOJSTER --- ---
      Schvalne sem nekdo hodte anketu, kdo je tu za klauna.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      WADER23: podle me je tu za klauna (?) uplne nekdo jiny. Treba nekdo, kdo neni schopen relevantniho prirovnani, protoze je demagog a dopousti se uceloveho prekrucovani. Ja pisu, at natocis video, pokud touzis po tom, abych necemu veril, protoze pismenka nejsou dukaz. To je diametralne odlisne vyzneni, nez co si vyplodil prave ted ty ;)

A teda fakt bych si pral na chvilicku videt do hlavy Svance a videt, jak se to v nem pere, kdyz vidi u toho playera zapojene lacine kabely z Ciny. To musi byt vnitrni konflikt k pohledani. Dost mozna se ale radeji nediva, protoze by to nepasovalo do jeho cernobileho videni sveta. Urcite ho ale zase muze tesit, ze v tom neni nepochybne sam :)

CLOJSTER
      CLOJSTER --- ---
      WADER23: Podle me to nepochopi ani takto. Zas napise nejaky blud :D
      WADER23
      WADER23 --- ---
      PLAYER: Ano, je to takhle jednoduché.

pokud nevěříš příspěvků na Facebooku, že houby rostou, musíš se zajít podívat do lesa.

pokud nevěříš příspěvkům o slepých testech, musíš se nějakého slepého testu zúčastnit / udělat si ho.

pokud nám místo toho píšeš, že ti máme natočit nesestříhané video, jak jedeme do lesa a zdokumentovat houby, tak se nediv, že jsi tu za klauna.
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      Vy kdybyste ho neměli, tak si ho musíte vymyslet :D
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      SVANC: Nevim jak to mas s houbama ty, ale treba konkretne ja se do lesa mohu zajit podivat a presvedcit se sam, zdali rostou, nepotrebuju se spolehnout na tvrzeni jakychkoliv lidi a jejich pocet. To je sok, co? :)
      Je mimochodem smutne, ze si jeste porad nepochopil, ze ja si nedelam konecne zavery na zaklade informaci zprostredkovanych, jako to delas primarne ty. Ted bude nasledovat prezentace tveho tuneloveho videni a predvedes tim padem dalsi dotaz ve stylu: "takze ty tvrdis, ze zadny takovy test s popsanymi vysledky neprobehl"? Ne, nic takoveho netvrdim, vic se snaz premyslet nad tim, co druzi skutecne pisi a nepodsouvej jim neco, co nenapsali. Otazkou je, zdali to pro tebe neni nadlidsky ukol.
      CROME
      CROME --- ---
      SVANC: Dobrej thread k blind testum i zde

Audio Science Review (ASR) Forum
      https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads%2Fcatalogue-of-blind-tests.8675%2F=
      SVANC
      SVANC --- ---
      PLAYER: Představ si, že ti na podzim někdo řekne, že by bylo fajn zajít na houby, protože facebook je plný příspěvků o tom, že rostou. Začneš mu vykládat, že pokud není zdokumentován přesný počet lidí, kteří toto tvrdí, tak danou informaci nelze brát jako věrohodnou?
      Protože tohle je přesně to, co děláš, když jde o testování zesíků v rámci Richard Clark Challenge.

Btw ten test ve Stereophile, provedený za účasi odborníků i lajků, skeptiků i věřících, dopadl úplně stejně a je velmi dobře zdokumentován. Ty výsledky, kdy nejdřív hlavně věřící jasně slyšeli, že dražší zesíky hrají lépe, a dokázali jejich zvuk i popsat, ale naslepo nepoznal nikdo nic, si vysvětluješ čím? :D
      MARASAN
      MARASAN --- ---
      Jakoze zase PLAYER?
      MATT
      MATT --- ---
      PLAYER: Omlouvám se, pokud jsem se nějakým způsobem spletl nebo nepochopil úplně váš výrok. Nevidím žádný rozpor v tom, co jsem napsal, a vaším výrokem, na který jste odkazoval. V mé předchozí odpovědi jsem se snažil zdůraznit důležitost kritického myšlení a schopnosti rozlišovat mezi tvrzením a faktem. Myslím si, že to platí bez ohledu na konkrétní situaci nebo na to, kdo se k tématu vyjadřuje.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      MATT: a ktery muj vyrok je v rozporu s tim, co si ted napsal?
      Jsem to snad ja, kdo napriklad odkazuje na "legendarni porovnani" zesilovacu, ktereho se pry zucastnili xxx (presnou cislovku si zajiste v komentari autora dohledas) lidi, ale nikdo to nanestesti nijak patricne nezdokumentoval, nebo tu takto "kriticky" prispiva nekdo jiny? :)
      MATT
      MATT --- ---
      PLAYER: To je samozřejmě pravda, že někomu stačí jen věřit, což je jistě respektovatelné, ale osobně se domnívám, že když se jedná o nějakou informaci, je důležité mít nějaký způsob, jak ověřit, zda je pravdivá nebo ne. Samozřejmě existují různé úrovně důvěryhodnosti zdrojů, ale základní princip ověřování je stejný. Pokud bychom nebyli schopni rozlišit mezi tvrzením a faktem, nemohli bychom vytvořit spolehlivý a důvěryhodný zdroj informací. Z tohoto důvodu by měla být naše kritické myšlení posilována a rozvíjena, aby se mohlo vypořádat s neustále se měnícím prostředím informací a zdrojů.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      SVANC: vidim, ze odraz zafungoval dle meho ocekavani. Na demagogy a pokrytce vzdycky spolehlive zafunguje :)
      SVANC
      SVANC --- ---
      FATTY: To není trolling. To je reálný odraz toho, co má v hlavě... 😆
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      SVANC: jako spravny demagog to ohybas tak, jak potrebujes a bud ucelove ignorujes, co jsem k testovani dosud zde vse napsal, nebo je to holt dusevni vlastnost a ani si to neuvedomujes (kdybych se chtel snizit k faulu, tak bych mohl utrousit cosi na zpusob, ze co cekat jineho od nekoho, kdo popira Newtonovy pohybove zakony :)). Ale to se jiz zase opakuju.
      Nicmene te tve otazce nastavim zrcadlo, schvalne, jak se ti ten odraz bude libit: clanky, ktere nekdo nekde o nekom a necem napsal, ti staci k tomu, abys nerikal, ze to je nahrane?
      SVANC
      SVANC --- ---
      PLAYER: Takže kdybys viděl video, kde lidé nic nepoznají, tak by tě to přesvědčilo? Neříkal bys, že to je nahrané? :D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam