SVANC: pockej, chces mi snad rict, ze se strasi necim, co vlastne neni poznat? Takze mi to teda sumi a nebo nesumi? ;) Z CROMEho jsem dosudl odpoved nevytahl, tak zkousim stesti u tebe :)
Ja bych ti klidne odpovedel na libovolnou otazku, jenze to co si napsal, strasne smrdi argumentacnim faulem, potazmo konfirmacnim zkreslenim. Na vety typu "vsichni si mysli", "kazdy preci vi", "nikdo nepozna" atp. jsem znacne haklivy.
Predstava, ze me nekdo posadi pred aparaturu, kterou uslysim poprve v zivote a pusti nejaky radoby audiofilni jazz, coz je zanr, ktery neposlucham vubec a pak bude po me chtit, abych provnal stejnou nahravku pri ruznych kabelech, kterou jsem slysel poprve v zivote, tak bych naferovku rekl, ze si na takovy "prukazny test" netroufam a vubec bych od toho nic neocekaval. A klidne bych priznal, ze rozdil neslysim, protoze uz jsem to rekl nekolikrat (naposledy u signalovych RCA kabelu).
Predpokladam, ze ted napises, ze kdyz je podle nekterych lidi rozdil mezi kabely obrovsky, tak ze to teda musi byt slyset vzdy a vsude. Ne, vubec ne. To je svym zpusobem pouha demagogie.